Anlık Bildirim

Michael Mann, Heat 2'nin çekimlerine yakında başlayacak

Michael Mann, Heat 2'nin çekimlerine bu yılın sonunda ya da 2025'in başında başlayacağını açıkladı. Heat'in yıllar sonra gelen devam filminde Adam Driver ve Austin Butler'ın rol alması bekleniyor.
Heat 2 çekimlerine çok yakında başlanacak Tam Boyutta Gör
Usta yönetmen Michael Mann'in sinema dünyasına kazandırdığı filmlerin başında 1995 yapımı Heat (Büyük Hesaplaşma) geliyor. Robert De Niro ve Al Pacino'yu kariyerlerinin zirvesinde bir araya getiren Heat, tüm zamanların en iyi suç filmleri arasında kabul ediliyor. Bu yüzden yıllar sonra gelen devam filmi de hazırlık aşamasındaki en heyecan projeler arasında yer alıyor.

Bir süredir Heat 2 üzerinde çalıştığı bilinen Michael Mann, bu hafta verdiği bir röportajda merakla beklenen filme dair önemli bir açıklama yaptı. Mann, Heat 2'nin senaryosunun neredeyse hazır olduğunu ve filmin çekimlerine ya bu yılın sonunda, ya da 2025'in ilk aylarında başlayacaklarını açıkladı.

Heat 2'de Adam Driver ve Austin Butler'ın Rol Alması Bekleniyor

Michael Mann'in kaleme aldığı aynı adlı romandan uyarlanacak olan Heat 2'nin hikâyesinin bir kısmı ilk filmin öncesinde, bir kısmı ise sonrasında geçiyor.

İlk filmde Robert De Niro'nun hayat verdiği Neil McCauley karakterini bu kez Adam Driver'ın canlandırması bekleniyor. Michael Mann filmin oyuncu kadrosu hakkında herhangi bir detay paylaşmaktan kaçınmış olsa da Driver'ın filmde rol alacağı bu noktada neredeyse kesinleşmiş durumda. Öte yandan ilk filmde Val Kilmer'ın canlandırdığı Chris Shiherlis rolünü devralması içinse son dönemin yükselen yıldızı Austin Butler (Dune: Part Two, Elvis) ile görüşülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim