Anlık Bildirim

Hızlı ve Öfkeli 9, RED Hydrogen One’ı yeniden hatırlattı

Dün yayınlanan Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanının en ilginç noktalarından biri RED Hydrogen One akıllı telefon modeliydi. Fragmanın belirli yerlerinde, kendini unutturan bu modeli yeniden gördük.
Hızlı ve Öfkeli 9, RED Hydrogen One’ı yeniden hatırlattı Tam Boyutta Gör

Ünlü kamera üreticisi RED’in ilginç bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını ilk olarak 2017 yılında duyduk. 2018 yılında ise kendini gösteren telefon maalesef ilk başlarda topladığı ilgiyi satışa dönüştürmeyi başaramadı. Holografik video sistemi ve Cinema Camera modülleri ile kendini farklılaştırması beklenen model, söylediklerinin oldukça gerisinde kaldı. Sonuç olarak bir başarısızlığa dönüşse de dün yayınlanan Hızlı ve Öfkeli 9’da cihazı yeniden görme şansı yakaladık.

Filmin ilgi çekici misafiri

Görünen o ki Hızlı ve Öfkeli evreninde RED Hydrogen One modeli başarıya ulaşmış. En azından başrollerin bu telefon modelini kullanmasını buna yorabiliriz. Yaşanan başarısızlığın ardından Hydrogen Phone projesinin rafa kaldırıldığını da sizlere aktarmıştık. Dolayısıyla gecikmiş bir ürün yerleştirmesi adımıyla karşı karşıyayız.

Hızlı ve Öfkeli 9, RED Hydrogen One’ı yeniden hatırlattı Tam Boyutta Gör

Sinema yapımcıları, RED firmasının kameraları ile çalıştığı için bu tarz bir ürünün film içerisinde kullanılması çok da şaşırtıcı değil. Hızlı ve Öfkeli 9 izleyicileri bu ilginç telefona da dikkat edecektir. Ancak projeyi yakından takip edenler için büyük başarısızlığı yeniden hatırlatmaktan ileri gidemeyecek. Son olarak Hızlı ve Öfkeli 9’un 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona gireceğini hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim