Anlık Bildirim

HMD Fusion satışları AB’de başladı: Fiyatı ile dikkat çekiyor

Geçtiğimiz haftalarda modüler tasarımlı Fusion akıllı telefonunu satışa çıkaran HMD, telefonun satışlarına başlıyor. Fusion; İtalya, Almanya ve Finlandiya gibi ülkelerde satışa çıktı.
HMD Fusion Tam Boyutta Gör
Nokia isim lisansının bitmesi ile kendi marka adı altında yeni ürünler üretmeye başlayan HMD, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Fusion akıllı telefonu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Modüler tasarımı ve değiştirilebilir bileşenleri ile modern akıllı telefonlara meydan okuyan ürün, AB’de satışa çıktı.

HMD Fusion satışları başladı

HMD’nin dikkat çeken yeni akıllı telefonu Fusion; Almanya, Fransa, İspanya, Finlandiya, İtalya ve İrlanda gibi AB ülkelerinde satışa çıktı. Cihazın 8GB bellek ve 256GB depolama alanına sahip modeli için satış fiyatı 299€, 6GB bellek ve 128GB depolama alanına sahip modeli için ise 269€ fiyat etiketi belirlenmiş. Cihazın Birleşik Krallık fiyatı ise 229£ ve 249£ olarak listelenmiş. Stokların limitli olduğunu belirten firma, ürünün bazı pazarlarda çoktan bittiğini de belirtti.

HMD Fusion fiyatı Tam Boyutta Gör
Göz alıcı tasarım anlayışına ve kişiselleştirilebilir özelliklere sahip olan HMD Fusion, hali hazırda gelen çeşitli aksesuarların yanı sıra 3D yazıcılarda basılan arka kapaklarla da uyumlu. Cihazın teknik özelliklerini ise 4, 6 ve 8GB RAM, 128 ve 256GB depolama alanı, 6.56 inç IPS ekran (HD+, 90Hz), 108MP arka kamera, 50MP selfie kamerası ve Snapdragon 4 Gen 2 yonga seti oluşturuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim