Anlık Bildirim

Honor 300 Pro’nun şaşırtıcı tasarımı sızdırıldı: Bu nasıl bir kamera modülü?

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri haline gelen Honor, yeni modeli 300 Pro üzerinde çalışmaya başladı. Telefon sızdırılan görseli ise özellikle kamera tasarımıyla dikkat çekti.

Honor 300 Pro’nun şaşırtıcı tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Honor'un Mayıs ayının sonunda tanıttığı Honor 200 Pro, Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ile piyasaya sürülmüştü. Ancak üzerinden sadece birkaç ay geçmiş olmasına rağmen, bu modelin halefi hakkında konuşulmaya başlandı bile. İnternette ortaya çıkan bir render, Honor 300 Pro'nun tasarımı ve olası özellikleri hakkında bazı ipuçları veriyor.

Görsellere bakıldığında, Honor 300 Pro'nun dikkat çekici bir kamera modülüne sahip olması bekleniyor. Bu modül, üç lens ve bir flaş ünitesi içeriyor. Ön tarafta ise kavisli bir ekran yer alıyor. Ekranın üzerinde çift ön kamera kurulumu dikkat çekiyor; bu özellik, selefiyle büyük benzerlik gösteriyor. Ayrıca, ön panelin neredeyse simetrik ve ince çerçevelere sahip olması da önceki modelin tasarımını andırıyor.

Donanım tarafında ise bazı tahminler dolaşıyor. Ana kamera kurulumunun 50MP bir ana sensörle gelmesi ve 50X zoom kapasitesine sahip bir periskop telefoto lensle desteklenmesi bekleniyor. Performans tarafında ise cihazın Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacağı ve içinde 5300mAh kapasiteli bir batarya barındıracağı tahmin ediliyor. Bu batarya, 100W kablolu ve 66W kablosuz hızlı şarj desteği sunacak.

Ön tarafta ise cihaz, ikinci nesil Honor Oasis göz koruma ekranına sahip olacak. Bu ekran, sıfır riskli çift ultra yüksek frekanslı karartma özelliği sunacak. Ek olarak, telefonun IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası bulunacağı ve NFC ile IR blaster gibi işlevler için destek vereceği düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16278 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Honor 300 Pro, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim