Anlık Bildirim

Honor Magic 7 serisi canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

Honor Magic 7 ve Magic 7 Pro önümüzdeki birkaç hafta içinde tanıtılacak. Cihazın tasarımını özellikle de arkasını merak edenler için net görseller internette paylaşıldı.
honor magic 7 tasarım & beklenen özellikler Tam Boyutta Gör
Honor’un yakında tanıtacağı akıllı telefonu Magic 7’yi geçtiğimiz günlerde şirketin CEO’su Zhao Ming’in elinde görmüştük. Asıl merak edilen arka tasarımı da yeni bir sızıntıda ortaya çıktı.

Honor Magic 7 ve Magic 7 Pro’nun yüksek kaliteli render görselleri ve gerçek fotoğrafları paylaşıldı. Arkada göze çarpan detay gümüş veya gri kenarlı sekizgen tasarıma sahip kamera bölümü. Modül, üç kamera sensörüne (periscope telefoto lens dahil) ve LEF flaşa ev sahipliği yapıyor. Altta markanın logosu da dikkat çekiyor.

Honor Magic 7’nin renk seçeneklerini merak edenler için; altın, beyaz, siyah, mavi ve gri renkler olacak. Pro modelde daha yumuşak beyaz, siyah, mavi ve gri renk seçenekleri olacak. En üst ve pahalı modelde 1TB depolama alanı olacak. Bellek miktarı henüz bilinmiyor.

Honor Magic 7 serisi beklenen özellikleri

Magic 7 serisi, Qualcomm’un Snapdragon 8 Elite işlemcisi ile gelebilir. Kamera kurulumu, 50MP ana kamera (Omnivision OV50H), 50MP periskop telefoto lens (Sony IMX882) ve 50MP - 200MP arası değişen üçüncü bir sensörden (Samsung HP3) oluşacak. Standart modelin 1.5K çözünürlüklü, Pro’nun 2K çözünürlüklü OLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Pro’nun ayrıca 100w kablolu, 66w kablosuz şarjı destekleyen 5800 mAh bataryadan güç alması bekleniyor. Her iki modelin de IP68/IP69 sertifikasına ve ultrasonic parmak izi okuyucuyla gelmesi muhtemel. Pro modelde uydu bağlantısı da olabilir.

Honor’un telefondan önce MagicOS 9.0 işletim sistemini tanıtacak. Magic 7 serisinin tasarımı ve özelliklerine ilişkin tüm detayları 30 Ekim’de öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim