Anlık Bildirim

Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri ortaya çıktı

Honor'un yeni akıllı telefon serisinden Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri, Weibo'da yapılan yeni bir paylaşım sayesinde ortaya çıktı. İşte Magic 7 Pro'nun beklenen özellikleri:
Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Honor, bu ayın sonlarına doğru Çin'de Honor Magic 7 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Serinin Magic 7, Magic 7 Pro, Magic 7 Ultimate ve Magic 7 RSR Porsche Design olmak üzere dört modelden oluşması bekleniyor. Yakın zamanlı yeni bir paylaşım ise seriden Honor Magic 7 Pro'nun bazı detaylarını ortaya çıkardı.

İşte Honor Magic 7 Pro'nun beklenen özellikleri:

Tipster Digital Chat Station'ın Weibo'da yaptığı yeni bir paylaşım, Honor Magic 7 Pro'nun yükseltmelerini ortaya çıkardı. Bunlar arasında Snapdragon 8 Gen 4 işlemci, tek noktalı ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü, 100W kablolu şarj, daha hızlı kablosuz şarj ve eşit büyüklükte ultra ince çerçevelere sahip kavisli ekran yer almakta.

Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Paylaşımda Magic 7 Pro'nun ana kamera, periskop telefoto kameralarının ve batarya kapasitesinin önceki nesille aynı kalacağı belirtildi. Selefi Honor Magic 6 Pro'nun bu özelliklerini hatırlamak gerekirse cihaz, 80W kablolu, 66W Honor kablosuz SuperCharge ve kablosuz ters şarj ile eşleştirilmiş 5.600mAh bataryaya sahipti. Son zamanlardaki yeni bir sızıntı ise Magic 7 Pro'nun 100W kablolu ve 80W kablosuz şarj ile 5.620mAh bataryaya sahip olduğunu ve ana kamerasının OmniVision'ın OV50H sensörüne geçeceğini ortaya çıkardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim