Anlık Bildirim

Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı cep yakıyor

Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir telefonu Magic V3'ün küresel lansmanını Berlin'deki IFA 2024 fuarında gerçekleştirdi. Dünyanın en ince katlanır telefonu olan Magic V3'ün fiyatı ne kadar?
Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör
Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir telefonu Magic V3'ün küresel lansmanını Berlin'deki IFA 2024 fuarında gerçekleştirdi.

Honor Magic V3 neler sunuyor?

Dünyanın en ince katlanabilir telefonu olan Honor Magic V3, kapalı haldeyken 9,3 mm kalınlığıyla, normal akıllı telefonlara yakın bir incelik sunuyor ve Galaxy Z Fold 6 gibi rakiplerinin önüne geçiyor. 500.000 katlama döngüsüne dayanacak şekilde üretilen telefon, alüminyum alaşımlı 7 serisi çerveler ile güçlendirildi.derecelendirildi.

Honor Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 çipsetinden gücünü alırken, 16 GB RAM ve 1 TB'a kadar depolama alnı seçenekleri sunuyor. Telefonda, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,43 inç büyüklüğünde OLED dış ekran ve 7,92 inç büyüklüğünde OLED iç ekran yer alıyor. Dolby Vision, HDR Vivid ve kalem desteği bulunan cihazın ekranı 5.000 nit tepe parlaklık seviyesine çıkabiliyor.

Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı ne kadar? Tam Boyutta Gör
Arka tarafta sekizgen şekilli bir kamera adası bulunan Magic V3, OIS destekli 50 MP 1/1,56 inç ana sensör, 40 MP ultra geniş açılı lens ve 3.5x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP periskop telefoto kamera ile eksiksiz bir çözüm sunuyor. Görüntülü görüşmeler için ise dış ve iç ekranda 20 MP çözünürlüğünde iki kamera bulunuyor.

Honor Magic V3 Avrupa fiyatı

66W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5.150mAh büyüklüğünde bir pil paketiyle gelen telefon, kahverengi, siyah ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği ile Avrupa'da 2000 euro fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Bu rakamın, Çin'deki 1240 dolarlık başlangıç fiyatının hayli üzerinde olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3370 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Honor Magic V3, katlanabilir telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim