Anlık Bildirim

Huawei’in üçe katlanabilir telefonu ilk defa canlı görüldü: Tablet gibi bir telefon

Son zamanlarda hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Huawei’in yeni üçe katlanabilir akıllı telefonu, bu sefer görsel sızıntı ile kendini gösterdi. İşte cihazın ilk gerçek görüntüsü.

Huawei’in üçe katlanabilir telefonu ilk defa canlı görüldü Tam Boyutta Gör

Huawei, katlanabilir telefon pazarında devrim yaratacak yeni bir modelle gündemde. Şirketin CEO’su Richard Yu, Çin’deki sosyal medya platformlarında dolaşan bir fotoğrafta, markanın ilk tri-foldable (üçe katlanabilir) telefonunu kullanırken görüntülendi. Bu cihaz, katlanabilir telefon teknolojisinde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Huawei’in üçe katlanabilir telefonu ilk defa canlı görüldü Tam Boyutta Gör

Güvenilir kaynaklardan biri olan Digital Chat Station, Huawei’nin geliştirdiği bu yeni cihazın prototipini incelediğini belirtti. Bu tri-foldable telefon, hem içe hem de dışa doğru katlanabilen çift menteşeli bir mekanizmaya sahip. Cihazın ekran boyutunun yaklaşık 10 inç olduğu tahmin ediliyor ve katlama izlerinin minimum düzeyde tutulduğu bildiriliyor.

Ancak, cihazın diğer katlanabilir telefonlara kıyasla daha kalın olduğu ifade ediliyor, bu da anlaşılabilir bir durum. Bu telefon, birçok ileri teknoloji özelliği bünyesinde barındırıyor ve kısa vadede bir rakip çıkması pek olası görünmüyor. Bu yenilikçi cihazın, yüksek bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğini ve asıl amacın da satış sayısından ziyade marka imajı olacağını hatırlatalım.

Digital Chat Station, Richard Yu’nun kullandığı tri-foldable telefonun, daha önce gördüğü prototiple tamamen aynı olduğunu vurguladı. Görüntülerde, ekranın sol üst köşesinde bir kamera deliği bulunduğu da görülüyor.

Huawei'nin bu tri-foldable telefonunun kalbinde Kirin 9 serisi bir yonga seti yer alacak. Cihazın, Huawei Mate 70 modelinden önce piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bu da, telefonun Eylül veya Ekim ayında tanıtılacağı anlamına geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6985 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Huawei üçe katlanır telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim