Anlık Bildirim

Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı

Huawei'nin merakla beklenen telefonları Huawei Mate 70 serisi için geri sayım başladı. Huawei Mate 70 Pro, tanıtımdan önce canlı olarak görüntülendi. İşte tasarımı...
Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Mate 60 ve 60 Pro serisiyle devasa bir büyüme yaşayan Huawei, yeni nesil Mate 70, Mate 70 Pro ve Mate 70 Pro+ modelleri üzerinde hazırlıklarını tamamladı. Bu bağlamda lansman tarihi yaklaşırken, Huawei Mate 70 Pro'nun canlı görüntüleri internete sızdı. İşte beklenen özellikler ve tüm bildiklerimiz...

Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi

Sızdırılan görüntülere göre Huawei Mate 70 Pro, halefi olduğu Mate 60 Pro'nun tasarım hatlarını koruyor. Telefonun arka yüzeyinde toplam beş adet kamera sensörü bulunuyor ve kavisli tasarımı görebiliyoruz. Ayrıca sağ tarafta ses açma/kapama düğmesi ve vurgulu bir güç düğmesi, kılıfın üst kısmında ise üç kesik bulunuyor.

Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Şu an için Huawei Mate 70 Pro hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Ancak seride yer alacak modellerin selefinde kullanılan metal ve cam karışımı tasarım yerine, yeni modellerde tamamen cam bir arka panel tercih edileceği söyleniyor. Üstelik Mate 70 Pro muhtemel olarak Kirin 9100 yonga seti tarafından desteklenecek. Çipin detayları şu an için belirsiz olsa da, performans anlamında Snapdragon 8 Gen 2'ye yaklaşacağı gündemde. 
Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Telefonun 60MP birincil kameraya sahip olması bekleniyor. Bunun dışında bir önceki modelde bulunan 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 48 MP 5x periskop telefoto kamera ise en azından kağıt üzerinde değişmeden kalacak. Huawei Mate 70 modellerinin önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor. Bu noktada halihazırda mevcut olan Mate 60 serisini Ağustos 2023'te tanıtıldığını hatırlatalım. Bu gecikme ise, HarmonyOS Next'in tamamıyla hazır olmamasından kaynaklanıyor olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim