Anlık Bildirim

Huawei Mate 70 serisi gelişmiş kamera yetenekleriyle gelecek

Huawei'nin sonbaharda tanıtılması beklenen amiral gemisi Mate 70 serisiyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Kamera tarafında büyük gelişim kaydedecek olan telefon neler sunacak?
Huawei Mate 70 serisi gelişmiş kamera yetenekleriyle gelecek Tam Boyutta Gör
Huawei'nin sonbaharda tanıtılması beklenen amiral gemisi Mate 70 serisiyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Weibo'da SmartPikachu kullanıcısı tarafından yapılan sızıntılar, serinin önemli yükseltmeler ile geleceğini belirtiyor.

Huawei Mate 70'in kamera yetenekleri gelişecek

Kullanıcının iddiasına göre Mate 70 serisi, ses ve video için 3D uzamsal yakınlaştırma özelliğiyle gelecek. Bunun yanında, geliştirilmiş bir periskop lens ve değişken diyafram aralığı sunan bir kamera yer alacak. Ayrıca Mate 70 serisinin genel kamera performansını artıracak yeni OmniVision sensörlerini kullanacağı söyleniyor. Daha önceki bir sızıntıda, video performansını artırmak adına Huawei'nin yeni bir ISP kullanacağı iddia edilmişti. Ön tarafta ise 3D yüz tanıma sensörünün geliştirileceği ifade ediliyor.

Huawei Mate 70 serisi gelişmiş kamera yetenekleriyle gelecek Tam Boyutta Gör
Pura 70 serisinde olduğı gibi Mate 70 serisinde de uydu iletişimi özelliği yer alacak. Ancak Pura 70 serisinde görüldüğü gibi uydu görüntü aktarımı gibi özelliklere yer verip vermeyeceği belli değil. 

Huawei Mate 70 serisini "Ultimate Design" varyantı da dahil olmak üzere üç modeli kavisli ekranla gelirken, standart versiyon düz ekrana sahip olabilir. Telefonda yer alacak yeni Kirin işlemcisi hakkında ise ayrıntılar bilinmiyor. Ancak işlemcinin SMIC'in 5nm süreciyle üretilmesi bekleniyor.

Yazılım tarafında ise Mate 70 serisi, geçtiğimiz günlerde duyurulan HarmonyOS NEXT üzerinde çalışacak. Yeni işletim sistemi, Linux çekirdeği ve Android Açık Kaynak Projesi (AOSP) kod tabanı yerine Huawei’nin Hongmeng çekirdeği ve sistemi etrafına kurulan tamamen bağımsız mimariyi kullanacak ve gelişmiş yapay zeka özelliklerine sahip olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim