Anlık Bildirim

Huawei'nin oyuncu dizüstü bilgisayarı ortaya çıktı: İşte tasarımı

ChinaJoy 2024 fuarında Huawei'nin oyunculara yönelik ilk dizüstü bilgisayarı görüldü. Huawei oyuncu laptopu "MateBook GT 14" olarak piyasaya çıkış yapabilir.    
huawei oyuncu laptopu chinajoy 2024 Tam Boyutta Gör
Huawei’nin dizüstü bilgisayar serisi daha çok üretkenliğe odaklanıyor; oyuncuları hedefleyen bir model bulunmuyor. Ancak, bu yakında değişebilir. ChinaJoy 2024 fuarında Huawei’nin henüz duyurmadığı oyuncu laptopu görüldü.

Huawei oyuncu dizüstü bilgisayarı neler sunuyor?

huawei oyun dizüstü bilgisayarı Tam Boyutta Gör
Huawei henüz resmî bir açıklama yok ancak MateBook GT 14 olduğu tahmin ediliyor. Bilgisayarın kutusunda "GT" logosu dikkat çerken markanın diğer dizüstü bilgisayarlarından farklı bir tasarıma sahip gibi olduğu görülüyor. Arkasında geniş hava delikleri, iki adet USB portu ve tek HDMI portunun yer aldığı ince bir tasarıma sahip. Arkada ayrıca Huawei’nin sunduğu ürünlerde genelde görmediğiniz ışıklı logo bulunuyor. Ön tarafa gelince, görüş açısına bakılırsa ince çerçeveli bir IPS panele sahip. Sistemin diğer detayları ve temel özellikleri henüz bilinmiyor.

Huawei oyuncu dizüstü bilgisayarı MateBook GT 14 olarak veya başka bir isimle piyasaya sürülebilir. Bunu sonbahara kadar öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim