Anlık Bildirim

Huawei'nin üçe katlanır telefonu 4 bin dolar fiyata sahip olabilir!

Huawei, sektörün ilk üçe katlanır telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak telefonun maliyeti, sahip olmak isteyen kullanıcıları bir hayli üzecek gibi görünüyor.
Huawei'nin üçe katlanır telefonu 4 bin dolar olabilir! Tam Boyutta Gör
Huawei'nin üçe katlanır bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını ve böyle bir cihazı piyasaya süren ilk üretici olmak istediğini daha önce paylaşmıştık. Ancak son gelen haber, bu cihaza sahip olmak isteyen müşterileri biraz üzebilir. Çünkü telefonun fiyatının bir hayli pahalı olması bekleniyor.

Huawei, maliyeti düşürmeye çalışıyor

X platformundan jasonwill isimli kullanıcı, Huawei'nin, cihazın maliyetini düşürmeye çalıştığını ve telefonun mühendislik örneğinin 4.900 dolara mal olduğunu iddia etti. Kullanıcı, üçe katlanabilir telefonun seri üretim versiyonunun 4.000 dolar fiyat etiketine sahip olabileceğini belirtti. 

Üçe katlanabilir telefon, sektörde ilk olacağı ve küçük miktarda üretileceği için üretim maliyetlerinin yüksek olması normal. Ancak yine de çoğu kişinin erişemeyeceği, oldukça yüksek bir meblağ olduğunu belirtmek lazım.

Huawei'nin üçe katlanır telefonu 4 bin dolar olabilir! Tam Boyutta Gör
Huawei'nin üçe katlanır akıllı telefonu yakın zamanda şirketin Tüketici İş Grubu CEO'su Richard Yu'nun elinde görülmüştü. Yu'nun elindeki ünitenin üretim öncesi bir versiyon olması mümkün, çünkü telefonun seri üretime girdiğiyle ilgili herhangi bir haber şu ana kadar ortaya çıkmadı. Ayrıca telefonda kullanılacak yonga setiyle ilgili de henüz bir bilgi yok. Şu anda Pura 70 serisinde kullanılan Kirin 9010, muhtemel aday olabilir. Telefonla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim