Anlık Bildirim

Sağlık izlemede yeni dönem: Huawei TrueSense tanıtıldı

Huawei, TrueSense sağlık izleme sistemini tanıttı. Yeni özellik kapsamında sağlık sensörlerinden gelen tüm veriler tek bir noktada toplanıyor. İşte Huawei TrueSense özellikleri...
Huawei, TrueSense sağlık izleme sistemini tanıttı Tam Boyutta Gör
Akıllı saatlere eklenen sağlık ve spor özellikleri gün geçtikçe artıyor. Bu alanda rekabetçi ürünlerle boy gösteren Huawei ise, Çin'de düzenlediği yeni bir etkinlikte TrueSense sağlık izleme sistemini tanıttı. İşte TrueSense ile sunulacak yenilikler ve daha fazlası...

Huawei TrueSense tanıtıldı

Aktarıldığı kadarıyla TrueSense, solunum hızı, kan oksijen seviyesi (SpO2), vücut sıcaklığı, kan basıncı ve kalp atış sensörlerinden gelen verileri birleştiriyor ve kısa sürede daha doğru sonuçlar alınmasını sağlıyor. Bu özellikler Huawei için tabi ki yeni değil, ancak şirket TrueSense ekosistemi içinde daha fazla hassasiyet ve entegrasyon sunacağını söylüyor.

Huawei, TrueSense sağlık izleme sistemini tanıttı Tam Boyutta Gör
Ayrıca sunum sırasında Huawei, TrueSense ile bağlantılı Health Glance (Sağlık Bakışı) özelliğini de tanıttı. 1 dakikalık sürede ondan fazla sağlık ölçümüne olanak tanıyan bu özellik, kalp atış hızı ve EKG gibi bilindik okumaları içermekle kalmıyor, aynı zamanda akciğer fonksiyonu ve enfeksiyon riski gibi daha az bilinen ölçümleri de izliyor. Ayrıca bunlar arasında uyku apnesi ve hiperglisemi riskinin de bulunduğunu hatırlatalım.

Şu an için TrueSense hakkında paylaşılan detaylar bununla sınırlı. Huawei, özelliğin ilk etapta hangi cihazlarda sunulacağını belirtmedi. Ancak söylentiler, Watch GT 5 ve önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Watch D2 modeline işaret ediyor. Keza Watch D2'nin kan basıncı takibine odaklanması muhtemel ve bu da onu TrueSense için güçlü bir aday yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3420 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim