Anlık Bildirim

Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye'de satışta: İşte fiyatı ve özellikleri

Huawei, yeni akıllı saatlerini tanıttı. Özellikle Huawei Watch GT 5 Pro, titanyum yapısı, 40 metreye kadar serbest dalış desteği, golf sahası moduyla dikkat çekici model.
Huawei Watch GT 5 serisi Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
Huawei, yeni Watch GT 5 serisini tanıttı ve Türkiye’de de ön satışa sundu. Standart Watch GT 5, paslanmaz çelik gövdeye sahipken, Watch GT 5 Pro modeli, seramik ve titanyum alaşımlı olmak üzere iki gövde seçeneğiyle geliyor.

Huawei Watch GT 5 özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Watch GT 5 akıllı saat Tam Boyutta Gör
Huawei Watch GT 5, 41 mm ve 46 mm kasa boyutuyla geliyor. Ufak olanda 1.32 inç, büyük olanda 1.43 inç ekran mevcut. Kasa, 316L paslanmaz çelikten ve önceki nesile kıyasla 0.3mm daha ince. Metal, deri, plastik ve dokuma bilek kayış seçeneği var.

Watch GT 5 serisi, daha iyi konumlandırma için algoritma ve yükseltilmiş antene sahip. Marka, bu geliştirmenin rota doğruluğunu %40, mesafe doğruluğunun %30, hız doğruluğunun %20’ye kadar artırdığını söylüyor. Huawei TrueSense sistemi, normal kalp atış hızı ve kanda oksijen ölçümünün yanı sıra uyku takibi özelliğini içeriyor. GT 4 serisindeki uyku nefes farkındalığı özelliğine uyku apnesi algılama eklenmiş. Döngü takibi yine mevcut. Duygularınızı da kaydedebiliyorsunuz ancak bu özelliğin Avrupa’da kullanılamayacağı açıklandı.

Huawei Watch GT 5 Pro özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Watch GT 5 Pro akıllı saat Tam Boyutta Gör
Huawei Watch GT 5 Pro, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki boyut seçeneği sunuyor. Küçük modelde gövde ve kayışa seramik dahil edilirken, büyük modelde kayış için titanyum veya floroelastomer kullanılıyor. Ekran da safir cam.

Watch GT 5 Pro modeli, 30 saniyede EKG ölçümü yapabiliyor. Geliştirilmiş konumlandırma doğruluğu, en iyi koşu ve bisiklet deneyimi sunuyor. Saatler, yükseklik değişikliklerini tahmin eden ve arazi ayrıntılarını gösteren rota önizlemeleri içeren çevrimdışı haritaları destekliyor. Rota dışı uyarılar dahil olmak üzere gerçek zamanlı yol tarifleri de var.

Saatlerde 100'den fazla egzersiz modu var. Pro modellerde derinlik takibi ve hatırlatıcı sağlayan 40 metreye kadar su geçirmezlik sağlayan Serbest Dalış modu bulunuyor. Saatler ayrıca su jetlerine karşı dayanıklılık sağlayan IP69K sertifikasına sahip. Dış yüzeyindeki özel kaplama sayesinde tuz püskürtme korozyonuna karşı da dayanıklı. Pro'lar, 10 metre aralıklarla kontur çizgileri içeren topografik haritalar dahil olmak üzere gelişmiş haritalama özelliklerine de sahip olacak. Golf oynayanlar için, 3D önizlemeler ve hassas yönlendirmeler içeren 15.000'den fazla golf haritası mevcut. Golf özelliği bu ayın ilerleyen günlerinde 69 ülkede kullanıma sunulacak.

Huawei Watch GT 5 ve GT 5 Pro, uzun pil ömrüne sahip olacak. 41 mm ve 42 mm modeller, Always On Display açık 5 gün, normal kullanımda 7 güne kadar dayanacak. 46 mm modeller ise hep açık ekran özelliği kullanıldığında 9 gün, normal kullanımda 14 güne kadar dayanacak. Pro'lar kablosuz şarjı destekliyor ve 60 dakikada tamamen şarj edilebiliyor.

Huawei Watch GT 5 fiyatı ne kadar?

Huawei Watch GT 5 ön satış fiyatı 9.000 TL’den başlıyor. Kasa boyutu (41 mm ve 46 mm), renk ve kayışa göre fiyat değişiyor. Watch GT 5, Türkiye’de 25 Eylül’de satışa çıkacak. Saati sipariş verenlere FreeBuds SE 2 hediye, +1 yıl ek garanti, saatle birlikte alınan kayışta 600 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Huawei Watch GT 5 Pro fiyatı ne kadar?

Huawei Watch GT 5 Pro ön satış fiyatı 12.999 TL’den başlıyor. Kasa boyutu (42 mm ve 46 mm), renk ve kayışa göre fiyat değişiyor. Watch GT 5 Pro, Türkiye’de 25 Eylül’de satışa çıkacak. Saati sipariş verenlere FreeBuds SE 2 hediye, +1 yıl ek garanti, saatle birlikte alınan kayışta 600 TL indirim fırsatı sunuluyor.

Huawei Watch GT 5 özellikleri

Huawei Watch GT 5 teknik özellikleri Tam Boyutta Gör

  • Kasa boyutu: 46 mm ve 41 mm
  • Ekran: 1.43 inç (46mm), 1.32 inç (41mm)
  • Malzeme: Paslanmaz çelik
  • Sensörler: İvmeölçer, Jiroskop, Manyetometre, Optik kalp atış hızı, Barometre, Sıcaklık, Ortam ışığı
  • Tuş: Ana düğme (Döner taç) ve yan düğme
  • Şarj bağlantı noktası: Kablosuz şarj
  • Pil ömrü: 14 gün (maks), 9 gün (normal), 5 gün (AOD açık)
  • Gereksinim: Android 9.0 ve üzeri, iOS 13.0 ve üzeri
  • Su dayanıklılık: 50 metre, IP69K
  • Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.2, 2.4GHz

Huawei Watch GT 5 Pro özellikleri

Huawei Watch GT 5 Pro teknik özellikleri Tam Boyutta Gör

  • Kasa boyutu: 46 mm ve 42 mm
  • Ekran: 1.43 inç (46mm), 1.32 inç (42mm)
  • Malzeme: Titanyum alaşım (46mm), Nanokristal seramik (42mm)
  • Sensörler: EKG, Derinlik, İvmeölçer, Jiroskop, Manyetometre, Optik kalp atış hızı, Barometre, Sıcaklık, Ortam ışığı
  • Tuş: Ana ekran düğmesi (Döner kurma kolu) ve yan düğme
  • Şarj bağlantı noktası: Kablosuz şarj
  • Pil ömrü: 14 gün (maks), 9 gün (normal), 5 gün (AOD açık)
  • Gereksinim: Android 9.0 ve üzeri, iOS 13.0 ve üzeri
  • Su dayanıklılık: 50 metre, IP69K, Dalış (40 metre derinliğe kadar)
  • Bağlantı: NFC, Bluetooth 5.2, 2.4GHz
Kaynakça https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt5-pro/ https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-gt5/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
19 Kişi Okuyor (1 Üye, 18 Misafir) 5 Masaüstü 14 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
2261 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Huawei Watch GT 5 Pro, Huawei Watch GT 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim