Anlık Bildirim

Huawei yeni kablosuz hoparlörü Sound Joy 2'yi tanıttı

Huawei yeni bir kablosuz hoparlör piyasaya sürdü. Sound Joy 2 isimlil model 26 saate kadar kesintisiz müzik keyfi, IP67 su geçirmezlik derecesi ve 40W hızlı şarj özelliği sunuyor.
Huawei yeni kablosuz hoparlörü Sound Joy 2'yi tanıttı Tam Boyutta Gör
Çinli teknoloji devi Huawei yeni kablosuz hoparlör modeli Sound Joy 2'yi resmen tanıttı. Silindirik tasarıma sahip cihaz, kumaş kaplı ve oldukça hafif. 73 x 202 mm boyutlarında ve ağırlığı sadece 700 gram. IP67 standardına uygun olarak suya ve toza karşı dayanıklılık sunduğunu da ekleyelim.

Hoparlör iki pasif radyatör, 20 watt gücünde tam kapsamlı sürücü ve 10 watt'lık bir tweeter sayesinde 87 dBA seviyesinde ses üretebiliyor. 8.800 mAh kapasiteli bataryası ile 26 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunabildiği belirtilmiş. Type-C portu üzerinden 40W hızlı şarj olanağı da var.

Huawei yeni kablosuz hoparlörü Sound Joy 2'yi tanıttı Tam Boyutta Gör

Huawei Sound Joy 2 neler sunuyor?

Huawei Sound Joy 2, Bluetooth 5.2 bağlantısı sayesinde telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar gibi çeşitli cihazlarla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurabiliyor. Ayrıca altı kontrol tuşu, NFC çipi ve üç mikrofon ile donatılmış olarak geliyor.

Huawei yeni kablosuz hoparlörü Sound Joy 2'yi tanıttı Tam Boyutta Gör
Huawei yeni kablosuz hoparlörünün fiyatını henüz açıklamadı. Fiyat bilgisi ilerleyen tarihlerde duyurulacak. Sound Joy 2'nin Türkiye'de piyasaya sürüp sürülmeyeceği henüz belli değil. Ancak hoparlörün bir önceki modeli ülkemizde satışa sunulmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim