Anlık Bildirim

iOS 12 performans testinde: iOS 11 vs iOS 12

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 12'yi iPhone 8 Plus'a kurduk ve test ettik. Bakalım iOS 12, Geekbench testinde nasıl bir performans sergilemiş? İşte iOS 12 vs iOS 11 Geekbench sonuçları:
Apple, iOS 12 lansmanında yeni işletim sisteminin iOS 11'e kıyasla iki kat daha performanslı çalıştığına özellikle dikkat çekti. Bunun yanı sıra kameranın %70’e kadar daha hızlı açıldığı, klavyenin %50’ye kadar daha hızlı görüntülendiği ve yazı yazarken daha fazla duyarlılık sunulduğunun altı çizildi. Uygulama açılış hızının da %40 iyileştirildiğini belirten Apple, tanıtımdan sonra iOS 12'nin geliştirici ön sürümünü indirmeye sundu. Biz de zaman kaybetmeden iOS 12 işletim sistemini iPhone 8 Plus'a kurduk. Acaba Apple'ın söylemleri gerçeği ne kadar yansıtıyor? İşte Geekbench sonuçları:
iOS 12 yüklü iPhone 8 Plus; tekli çekirdek testinden 4173 puan alırken, çoklu çekirdek testinden ise 10201 puan aldı. iOS 11 yüklü iPhone 8 Plus'ın test sonuçlarına bakacak olursak tekli çekirdek testinden 4187 skor elde eden telefon, çoklu çekirdek testinden ise 10308 puan alarak ayrıldı. 
 
İlk paragrafta bahsettiğimiz hususa gelecek olursak iOS 12 ile birlikte klavyenin daha tepkisel çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca kilit ekranını sağa kaydırarak kamerayı açma kısayolunun da bir hayli hızlandığını belirteyim. Yeni nesil iPhone'lar (testler iPhone 8 Plus üzerinde yapılmıştır) oldukça güçlü cihazlar oldukları için ben iOS 11'den iOS 12'ye geçişte ciddi bir performans farkı yaşamadım lakin Apple, özellikle eski iPhone modellerinin iOS 12 güncellemesiyle birlikte hızlanacağını söylüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11551 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, ios 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim