Anlık Bildirim

iPhone Xs'nin kamera yeteneklerini gösteren video yayınlandı

Apple tarafından yayınlanan bir ilk bakış videosu çiçeği burnunda iPhone Xs'nin kamerasının yeteneklerini sergiliyor. İşte A12 Biyonik çip ile güçlendirilen cihazın kamera performansı.
Apple'ın resmi YouTube kanalı, dün tanıtımı yapılan ve dünyanın ilk 7nm üretim süreciyle geliştirilen işlemcisi olan A12 Biyonik çipe sahip iPhone Xs ile ilgili bir video yayınladı. Nöral motor sayesinde yaklaşık olarak 10 kat daha hızlanan kamera performansının sergilendiği video, iPhone Xs'in kamera yeteneklerini gösteriyor.

Apple, iPhone Xs'in kamerası konusunda iddialı

Apple, A12 Biyonik çipin sadece makine öğrenimi görevlerine adanmış son derece hızlı Nöral motorundan kaynaklanan yazılım ilerlemeleri sayesinde, iPhone Xs sahiplerinin, bir akıllı telefonla çekilebilecek en yüksek kalitede videoyu çekebileceklerini belirtiyor. Apple akıllı telefonun kamera yeteneklerini sergilemek için 4K video yakalama, yavaş çekim ve zaman atlamalı çekim (Time Lapse) modlarını kullanarak su, ateş, metal ve ışık sahneleri içeren aşağıdaki videoyu oluşturdu.
Gördüğünüz sahneler Donghoon J. ve Sean S. tarafından bir iPhone Xs kullanılarak çekildi. iPhone Xs'in kamera iyileştirmeleri, makine öğrenim ilerlemelerinden ve A12 Biyonik çipten kaynaklanan yazılım ve hesaplama fotoğrafçılığının geliştirilmesine dayanıyor. Kamera departmanındaki donanım geliştirmeleri açısından yeni iPhone'ların daha büyük ve daha derin pikselli hızlı sensörlere sahip olduğu ifade ediliyor.
Tüm bunlar bir araya getirildiğinde iPhone Xs, donanım ve yazılım geliştirmeleri ile gelişmiş düşük ışık performansı ve video stabilizasyonu sağlıyor. Ayrıca dört dahili mikrofon ile yeni iPhone'larda videolar stereo ses ile kaydediliyor. Ayrıca iPhone Xs'in, saniyede altmış kare hızında 4K video çekimi yapabilen ilk akıllı telefon olarak piyasaya sürüldüğü de belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6116 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone xs, Apple ve
2 etiket daha iphone xs max kamera
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim