Anlık Bildirim

In-Win fütüristik tasarıma sahip Z-Tower kasasını duyurdu

Geleneksel konseptin dışına çıkan In-Win Z-Tower bilgisayar kasası uzaydan gelmiş gibi bir görünüm arz ediyor. Kasa tasarımına rağmen oldukça geniş bir hacme sahip.

Genelde bilgisayar kasalarında kullanıcılar geleneksel tasarıma bağlı kalıyor. Bu bakımdan tasarımlar daha çok dörtgen konsepte uygun olarak hazırlanıyor. Ara sıra ilginç konseptler de görebiliyoruz. In-Win tarafından tasarlanan Z-Tower bunlardan birisi.

In-Win Z-Tower özellikleri

Z-Tower firmanın özel tasarım kasa serisinin son örneği. 5cm kalınlığında alüminyum alaşımdan imal edilen kasa birkaç parçanın bir araya gelmesinden oluşmuş. Spiral şeklinde yukarıya doğru kıvrılan kasa 720 x 400 x 740mm boyutlara sahip.

Sınırlı sayıda olan kasanın alt kısmında üretim numaraları yer alıyor. Yaklaşık 42Kg ağırlığında olan kasada E-ATX anakartlar kullanılabiliyor. Ayrıca 340 milimetreye kadar ekran kartı, 170 mm yüksekliğe kadar işlemci soğutucu, 2 adet 2.5 veya 3.5 inçlik sürücü, 3 adet 120mm fan, 1 adet 360mm radyatör yerleştirilebiliyor.

Kasanın üst kısmında 1 adet USB 3.1 Tip-C ve 2 adet USB 3.0 girişleri yer alıyor. Toplamda 72.5Kg ağırlığa kadar çıkabilen Z-Tower kasası için henüz bir fiyat açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim