Anlık Bildirim

Instagram'da beğendiğiniz müzikleri Spotify'a ekleyebileceksiniz

Instagram ve Spotify'dan iş birliği: Yeni entegrasyon, Instagram kullanıcılarının hikaye ve reels videolarında beğendikleri parçaları Spotify'a kolayca eklemelerini sağlayacak.
instagram müzikleri spotify ekleme Tam Boyutta Gör
Instagram ve Spotify, yeni entegrasyonu getiren güncellemeyi duyurdu. Bu bağlamda, Instagram’da hikaye veya reels videosuna eklenen müzikleri artık Spotify kitaplığınıza ekleyebileceksiniz.

Instagram Spotify entegrasyonu

Instagram, hikaye veya reels videosuna eklenen şarkıyı kendi gönderinizde paylaşmanız için çalan şarkıyı gösteriyor. Yeni entegrasyon sayesinde beğendiğiniz bu parçaları Spotify kitaplığınıza eklemeniz için, şarkının ön izlemesinin yanında Spotify simgesiyle birlikte “Ekle” butonu çıkacak.

Bu özelliği kullanmak için Spotify hesabınızla Instagram hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Eklenen müzikler “Beğenilen Şarkılar” çalma listesinde ve “Kitaplığın” sekmesinde görünecek.

Spotify, yeni özelliğe ilişkin olarak “Her zaman sanatçılarla hayranlar arasında daha derin bir bağ kurmanın yeni yollarını arıyoruz. Bu Instagram entegrasyonuyla da kullanıcıların en sevdikleri sanatçıları ve parçaları keşfetmeleri için yeni yol sunuyoruz.” diyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim