Anlık Bildirim

Instagram'da yenilik: Dikey profil ızgaraları test ediliyor

Instagram sorumlusu Adam Mosseri, profil sayfalarında büyük bir değişikliği test ettiklerini çünkü Instagram yüklemelerinin büyük çoğunluğunun dikey içerik barındırdığını ifade etti.
Instagram'da yenilik: Dikey profil ızgaraları test ediliyor Tam Boyutta Gör
Instagram profil sayfalarında büyük bir değişikliği test ediyor. Yeni değişiklikle profil ızgarasındaki kareler dikey dikdörtgenler haline getiriliyor. Bazı kullanıcılar içeriklerin artık kareler şeklinde değil dikey olarak gelişen dikdörtgenler olduğunu bildirmeye başladı.

Instagram yüklemelerinin büyük çoğunluğu dikey içerik barındırıyor

Instagram sorumlusu Adam Mosseri, yeni test hakkında Instagram'a yüklenen içeriklerin büyük çoğunluğunun dikey olduğunu ve bir fotoğrafta 4x3 veya bir videoda 9x16 olarak kareye kırpmanın acımasızca olduğunu ifade etti.

Mosseri, karelerin Instagram'a yalnızca kare fotoğraflar yükleyebildiğiniz eski günlere ait olduğunu ve Instagram'ın 2015'te kaldırdığı bir sınırlama olduğunu belirtiyor. Mosseri ayrıca bu profil değişikliğinin her şeyin uyumlu olduğundan emin olmak ve düzenlemek için çok zaman harcayan kişiler için can sıkıcı olabileceğini söyledi.

Instagram sözcüsü Christine Pai yaptığı açıklamada, "Az sayıda kişiyle dikey bir profil ızgarası test ediyoruz. Bu sınırlı bir test ve daha fazla bir şey yayınlamadan önce topluluktan gelen geri bildirimleri dinleyeceğiz" dedi. Yine de profil ızgaranızı kareler etrafında dikkatlice planladıysanız bir gün bu karelerin dikdörtgenlere dönüşebileceği gerçeğine hazırlıklı olmak isteyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim