Anlık Bildirim

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın paylaşımını kaldırdı

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 31 Temmuz'da paylaştığı Haniye'ye taziye paylaşımını kaldırdı. Daha önce de Facebook'ta paylaşım kaldırılmış ve sonrasında geri yüklenmişti.
Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın paylaşımını kaldır Tam Boyutta Gör
Instagram, ülkemizde  2 Ağustos 2024 tarihinden beri engelli durumda. Instagram’ın katalog suçlara dikkat etmediği gerekçe gösterilerek Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından mahkeme kararı olmaksızın erişim engeli getirildi.

Hamas Lideri Haniye’nin öldürülmesinin ardından Instagram ve Facebook'ta paylaşılan Haniye’ye destek mesajları kaldırılıyor. Meta, Hamas'ı terör örgütü olarak tanımladığı için topluluk kuralları nedeniyle Hamas ve Haniye ile ilgili paylaşımlar otomatik olarak siliniyor. Facebook’ta Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tarafından Haniye için kılınan gıyabi cenaze namazının videosu paylaşılmış ve bu video Facebook tarafından kaldırılmıştı. Sonrasında Facebook, “Kamu Farkındalığı için bu gönderiye izin verilmiştir" ifadelerini kullanarak ilgili videoyu geri yükledi.

Başkan Erbaş'ın paylaşımı kaldırıldı

Şimdi de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Instagram’daki Haniye’ye taziye paylaşımı kaldırıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz 2024 tarihinde Başkan Erbaş’ın Instagram profilinden yapılan paylaşım Instagram tarafından kaldırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10667 kez okundu.
37 kişi, toplam 49 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, BTK ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim