Intel’in ilk olarak masaüstü işlemciler ile maceraya başladığı Raptor Lake mimarisi yakın dönemde H, U ve P serileri ile de taşınabilir sistemlerin yolunu tutacak. Firma yeni dönemde özel yetenekler de hazırlıyor.
Intel dizüstüler kullanıcıyı hissedecek
Bugün dizüstü bilgisayarlar kullanıcıyı algılayacak farklı özelliklerle donatılıyor. Ağırlıklı olarak ön kamera ile nesne algılama yapılırken kullanıcının giyilebilir cihazı da zaman zaman devreye alınabiliyor.
Intel Raptor Lake mobil işlemciler ise Wi-Fi yakınlık algılama yöntemini kullanarak kullanıcının bilgisayar başında olup olmadığını anlayabiliyor. Bu yöntem özel bir Wi-Fi frekansı ile çalışıyor ve işletim sisteminden ek bir kanal ayırıyor. Bununla ilgili sürücüler daha sonraki bir dönemde yayınlanacak. Kullanıcı bilgisayara yakın ise otomatik olarak uykudan uyanıyor. Uzaklaştığında ise uyku moduna geçiyor.
Bununla birlikte bilgisayara hayvan yaklaştığı zaman ya da kullanıcı uzun süre hareketsiz kaldığı zaman doğru bir şekilde algılama yapılabilecek mi merak konusu. Wi-Fi yakınlık algılama sadece on üçüncü nesil Intel işlemcilerde yer alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
sonsua kadar sürecek o video
harbiden sıktı bu video
ya yeni video ekleyin ya da bu videoyu kaldırın
1 yaz kısa süre kullanım için ideal,
Hawli
Çok eğlenceli görünüyor :))
Baya eğlenceli görünüyor :)
Eğlenceli görünüyor
mars için birebir :)
Son derece farklı bir alet :D
çöp
türkiyede satılmıyor mu daha?
@ccguven evine giren surilere yemek olmuş ilk işleri yemek değilmiş...
Yine mi piramit ( sürekli gördüğüm masonik sembolleri vurguluyorum, istatistikleri bilelim, yerlileriyle iş yapmayalım )
Yurtdışı fiyatı bile 9k olunca insanın hevesi kaçıyor
Benim oğlana alayım bi tane
Efsane Türkiye’ye gelse alırım..
O ışık efektleri sadece yanlarda değil üstte de olmalıydı. Böylece tabancayı kullanan, kafasını yana eğmek zorunda kalıp, fıtık olmaz.
Mukemmel bir silah acaba ne kadar hızlı atıyor. [resim] [resim]
Fiyat makul olsa efsane olur gerçekten ya.