Anlık Bildirim

iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! İşte yenilikler

iOS 16.2 sürümü üzerinde hazırlıklarını sürdüren Apple, bugün iOS 16.2 Beta 3 sürümünü paylaştı. Güncellemeyle birtakım hatalar düzeltilirken, her zaman açık ekran özelliği yeni işlevler kazandı.
iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı! İşte yenilikler Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Ekim ayında iOS 16.2, iPadOS 16.2 ve macOS Ventura 13.1 yazılım güncellemelerinin ilk betalarını başlatan Apple, bugün test kullanıcıları için iOS 16.2'nin üçüncü beta sürümünü yayınlandı. Yeni sürüm, iPhone 14 Pro ve Pro Max ile kullanıma sunulan her zaman açık ekran (AOD) özelliğine yeni işlevler getiriyor. 

iOS 16.2 Beta 3 yayınlandı!

Bildirilenlere göre iOS 16.2 Beta 3, her zaman açık ekran özelliğine 'duvar kağıdını göster' ve 'bildirimleri göster' olmak üzere iki yeni seçenek ekliyor. Böylece duvar kağıdını devre dışı bırakan kullanıcılar, Android telefonlara benzer şekilde saatin ve tarihin yer aldığı siyah bir ekran ile karşılaşacak. Ayrıca yeni seçeneğin, pil performansını da olumlu yönde etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Bugün itibariyle test kullanıcılarının erişimine açılan ve 679MB boyuta sahip olan iOS 16.2 Beta 3, çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de içeriyor. Dileyen kullanıcılar buradan tam sürüm notlarına ulaşabilir. Şu an için iOS 16.2’nin kararlı sürümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Apple'a yakın kaynaklar, en geç Aralık ayının ortasını işaret ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim