Anlık Bildirim

iOS 18.2 ile gelecek Apple Intelligence özellikleri belli oldu

Apple'ın Glowtime etkinliği sonrasında iOS 18 RC sürümünü yayınlaması bekleniyor. Bazı özellikler de sonra Apple Intelligence ile gelecek. İki yapay zeka özelliğinin daha ne zaman geleceği belli oldu.
ios 18.2 güncellemesi yapay zeka özellikleri Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone 16 serisi ve diğer cihazlarını tanıtacağı Glowtime etkinliğinde iOS 18 çıkış tarihini açıklayacak. Etkinlik sonrasında yüksek ihtimal iPhone’lara gelecek yeni özellikleri önceden denemek isteyenler için iOS 18 RC (final sürümden farksız) yayınlanacak. Ancak, Apple Intelligence özelliklerinin bu güncellemeyle gelmesi beklenmiyor.

Image Playground, Genmoji ve diğer yapay zeka özellikleri iOS 18.2 ile gelecek

Apple’ın WWDC 2024 etkinliğinde tanıttığı ancak iOS 18.1 beta sürümlerinde sunmadığı yapay zeka özellikleri var. Genmoji ve Image Playground, bunların başında geliyor. Bu özelliklerin neden geciktiği belli değil ancak ne zaman geleceği ortaya çıktı. Apple’ın Aralık ayında iOS 18.2 güncellemesiyle bu özellikleri vermesi bekleniyor.

Image Playground, kullanıcıların temalar, kostümler, aksesuarlar ve mekanlar gibi konseptleri kullanarak anında görüntüler oluşturabildiği yeni yapay zeka aracı. Animasyon, illüstrasyon veya eskiz olmak üzere üç stilde görüntü oluşturulabiliyor. Kullanımı kolay, Mesajlar ve diğer uygulamalara entegre, ayrı bir uygulama olarak da bulunuyor. Genmoji ise, kullanıcıların hızlı komut istemine dayalı özel emojiler oluşturmasına olanak tanıyor.

Apple Intelligence, iPhone 15 Pro ve sonraki modellerle birlikte M1 veya daha yeni işlemcili iPad ve Mac’lerle uyumlu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim