Anlık Bildirim

Apple, iOS 18 beta 2'yi yayınladı: İşte yenilikler

Apple, geliştiriciler için iOS 8 beta 2 ile birlikte iPadOS 18 ve macOS 15 Sequoia'nın ikinci beta sürümünü yayınladı. Peki, güncellemeyle iPhone'lara gelen yeni özellikler neler?
apple iphone ios 18 beta 2 indir Tam Boyutta Gör
Apple, beklendiği gibi 24 Haziran’da iOS 18 beta 2’yi kullanıma sundu. Geliştiricilerle birlikte iOS 18 özelliklerini denemek isteyenler yeni iOS 18 betasını yükleyebilir. Peki, iOS 18 ikinci beta neler getiriyor, yeni özellik var mı?

iOS 18 beta 2 yaklaşık 1.45 GB boyutunda. Güncelleme notlarında belirtilmese bu sürümün iPhone Yansıtma ve SharePlay ekran paylaşımına gelen yeni özellikler için destek ekleyeceğini daha önce paylaşmıştık. Bunun dışında her yeni iOS beta sürümünde olduğu gibi daha az hatayla karşılaşacağımız bir sürüm olacaktır. Beta 1’deki genel pil şikayeti bu sürümde devam edecek mi bunu zamanla göreceğiz.

iOS 18 beta şu anda yalnızca Apple’ın geliştirici sitesine giriş yapılarak indirilebiliyor. Herkese açık beta Temmuz ayında sunulacak. Apple, iOS 18’i önceden yükleyip test eden kullanıcılardan topladığı geri bildirimlerle (şikayetler, hata raporları, performans sorunları) hataları minimuma indirip sonbaharda iOS 18’i tüm kullanıcılara açacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim