Anlık Bildirim

iOS 18 ile iPhone'lara entegre edilen ChatGPT'nin aktif kullanıcı sayısı hızla artıyor

OpenAI, ChatGPT'nin haftalık aktif kullanıcı sayısının 200 milyonu geçtiğini açıkladı. Apple'ın iPhone 16 serisinin tanıtımından sonra yayınlanacak iOS 18 ile bu sayının daha da artması bekleniyor.
openai chatgpt 200 milyon haftalık aktif kullanıcı Tam Boyutta Gör
OpenAI’ın ChatGPT’si 2022’de çıktığından beri çok fazla ilgi görüyor. Şu anda en popüler üretken yapay zeka araçlarından biri. Sayıları merak edenler için, ChatGPT’nin haftalık 200 milyon aktif kullanıcı sınırını geçtiği açıklandı. Apple’ın iOS 18 ile ChatGPT’yi Siri’ye entegre etmesi bu sayıyı daha da artıracak.

ChatGPT haftalık 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti!

OpenAI sözcüsü, haftalık aktif ChatGPT kullanıcı sayısının geçen yılın Kasım ayından bu yana iki kat atarak 200 milyona ulaştığını doğruladı. Fortune 500 şirketlerinin neredeyse hepsinin OpenAI ürünlerini kullandığı da açıklandı.

ChatGPT API'sinin kullanımı da Temmuz ayında GPT-4o Mini'nin piyasaya sürülmesinden bu yana iki katına çıktı.

Bu model, önceki GPT-3.5'ten önemli ölçüde daha ucuz ve daha yetenekli. CEO Sam Altman, Axios'a yaptığı açıklamada, “İster rutin görevlerde yardımcı olmak, ister zor sorunları çözmek, ister yaratıcılığı açığa çıkarmak olsun, insanlar artık günlük hayatlarının bir parçası olarak araçlarımızı kullanıyor ve sağlık, eğitim gibi alanlarda gerçek bir fark yaratıyorlar.” diyor.

ChatGPT entegrasyonunun gelecek bir iOS 18 sürümüyle tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim