Anlık Bildirim

iOS uygulama arşivi Windows 11'e geliyor

Beta kanalındaki kullanıcılar için yayınlanan son Windows 11 yapısı, görev çubuğu ve Başlat menüsünde değişiklikler içeriyor. Microsoft, Başlat menüsüne iOS benzeri yeni bir düzen eklemeyi düşünüyor.
windows 11 başlat menüsü güncelleme ios uygulama arşivi Tam Boyutta Gör
Son Windows 11 önizleme yapısını yükleyen kullanıcılar, Microsoft'un Başlat menüsü için gruplara ayrılmış uygulama ve oyunların yer aldığı iOS benzeri yeni bir bölüm üzerinde çalıştığını keşfetti.

Windows 11 Başlat menüsü uygulamaları kategorize edicek

iPhone veya iPad’lerde yüklü tüm uygulamaları görmenizi sağlayan Uygulama Arşivi adında bir bölüm bulunur. İşletim sistemi bunları tek bir liste halinde veya verimlilik, eğlence, finans, oyun gibi otomatik olarak kategorize edilmiş gruplar halinde sunar. Microsoft, bunu Windows 11’e getirmeyi düşünüyor.

Windows 11 yapı 22635.3930, kategori görünümünü etkinleştirmenize olanak tanıyan yeni özellik içeriyor. Bu özelliği açtığınızda Windows, benzer kategorilerden uygulama grupları oluşturuyor ve uygulamalarınız daha düzenli ve kolay erişilebilir hale geliyor.

En yeni kategori görünümüyle birlikte Windows 11'in Başlat menüsü, tüm uygulamalar listesi için üç alternatif kullanıcı arayüzü sunuyor. Birincisi, şu anda kararlı sürümde olan görünüm (alfabetik sıraya göre dikey liste), ikincisi yeni ve geliştirilmiş ızgara görünümü, üçüncüsü ise kategorize edilmiş uygulamalar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5047 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 11 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim