Anlık Bildirim

iPhone 16 modellerinde aşırı ısınmayı azaltması beklenen değişiklik

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde yaşanan aşırı ısınma sorunu Apple'ı harekete geçirdi. Yeni iPhone 16 modellerinde daha büyük bir grafit levha kullanılması bekleniyor.
iPhone 16'da aşırı ısınmayı azaltması beklenen değişiklik Tam Boyutta Gör
iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max geçen Eylül ayında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bazı müşteriler cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili bir sorun yaşamaya başladı. Apple busorunu bir iOS 17 güncellemesiyle hafifletmeye çalışmıştı.

iPhone 16'da aşırı ısınmayı azaltması beklenen dahili değişiklik

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max geçen Eylül ayında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bazı müşteriler cihazların aşırı ısınmasıyla ilgili bir sorun yaşamaya başladı. Apple sorunu bir iOS 17 güncellemesiyle hafifletti.

Ancak bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi planlanan iPhone 16 modelleriyle bir adım daha ileriye gidebilir. iPhone 16 modellerinin olası aşırı ısınmayı önlemek için cihazların şasisinin içinde daha büyük bir grafit levha ile donatılacağı iddia edildi.

Bu, iPhone 16 modellerinin geliştirilmiş bir termal yönetim sistemine sahip olacağı iddiasıyla ilgili geçen Kasım ayındaki bir söylentiyi de doğruluyor. Apple'ın iPhone 16 serisini Eylül ayında piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu söylentiye göre yapılacak olan değişiklik lansman sonrası aşırı ısınma sorununu geçmişte bırakacak gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7759 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim