Anlık Bildirim

iPhone 16 koruyucu kılıf görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı

iPhone 16'nın tasarımını gösteren koruyucu kılıf görüntüleri paylaşıldı. Yeni görüntüler, dikey kamera tasarımı ve yenilenen tuş düzenini gösteriyor. İşte iPhone 16 ve 16 Plus'ın tasarımı...
iPhone 16 için kılıf görüntüleri paylaşıldı! İşte yeni tasarımı Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone 16 ve iPhone 16 Pro modellerini birkaç ay içinde tanıtacak. Değişecek özellikler ve tasarım değişiklikleri ise, bir süredir söylentilere konu olmaya devam ediyor. Şimdi ise, iPhone 16'nın nasıl görünebileceğine ilişkin net bir sızıntı daha geldi. iPhone 16'ya ait olduğu belirtilen kılıf görselleri yayınlandı.

Dikey kamera kurulumu ve daha fazlası

Geçtiğimiz saatlerde Ice Universe, X üzerinden yaptığı paylaşımda iPhone 16'ya ait kılıf görüntülerini paylaştı. Eğer bu görüntüler gerçekse iPhone 16'nın tasarımının kesinleşmiş olduğunu söyleyebiliriz. Zira tasarıma ilişkin detaylar, kılıf üreticilerinin üretime başlaması için önceden temin ediliyor.

Görüntülere baktığımızda, dikey karema kurulumu ve deklanşör düğmesi dahil olmak üzere yeni bir tasarımla karşılaşıyoruz. Buna göre iPhone 15 ile iPhone 16 arasındaki en temel tasarım değişikliğinden biri kamera dizilimi olacak. Öyle ki çapraz konumlandırılmış kamera ünitesinden farklı olarak, dikey olarak hizalanmış sensörler bizleri karşılıyor. Bu nedenle iPhone 15 kılıfları, iPhone 16 ile uyumlu olmayacak.

iPhone 16 için kılıf görüntüleri paylaşıldı! İşte yeni tasarımı Tam Boyutta Gör
Ayrıca Flaş ünitesi iPhone X'e benzer şekilde kamera adasının dışına taşınmış. Daha önce Apple'ın tüm fiziksel düğmeleri ortadan kaldırabileceği konuşuluyordu. Kılıf görüntülerinde ise, sessize alma anahtarının yerine eklenen eylem düğmesine ek olarak deklanşör düğmesi de bulunuyor. Bu fiziksel tuşun ne kadar sert bastığınıza bağlı olarak aşağıdaki fonksiyonları yerine getireceği belirtiliyor.
  • Hafif basma – Kamera odaklama
  • Sert basma - Fotoğraf çekme

Boyut açısından iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ın seleflerine benzer şekilde 6,1 inç ve 6,7 inç 60Hz OLED ekranlarla tanıtılması bekleniyor. Her iki akıllı telefon da, muhtemelen 6/8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile eşleştirilecek. Üstelik A17 Pro'nun kırpılmış bir sürümünden güç alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18078 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iphone 16 pro ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim