Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro'nun maket görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı ve renkler

iPhone 16 Pro'nun tasarımını ve renk seçeneklerini gösteren maket görüntüler paylaşıldı. Apple, iPhone 16 Pro Max ile koyu siyah renk seçeneği sunacak.          
iPhone 16 Pro & 16 Pro Max tasarımı ve renkleri Tam Boyutta Gör
iPhone 16 serisi Eylül ayında tanıtılacak ve önceki nesil gibi dört model (iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max) içerecek. Yeni iPhone’ların tasarımını ve renklerini merak edenler için yeni görüntüler ortaya çıktı. Düz iPhone 16 modellerinin ardından iPhone 16 Pro’nun maket görselleri paylaşıldı; Gerçek siyah renk geliyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ile birlikte birkaç kişi, daha önce iPhone 16 Pro modellerinin siyah, beyaz/gümüş, gri veya natürel titanyum ve mavi titanyumunu yerini alacak rose gold renkte geleceğini iddia etmişti. Yeni paylaşılan görsellerde yalnızca beyaz, siyah ve gri renk görüyoruz. Siyahın iPhone 15 Pro’lardaki siyahtan daha koyu olduğu dikkat çekiyor.

Bir söylentiye göre Apple, iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max’te öncekin neslin fırçalanmış alüminyum kaplamasından daha parlak bir görünüm elde edecek gelişmiş bir işlem kullanacak. Parlak kaplama, Apple'ın önceki yıllarda kullandığı paslanmaz çeliğe fazlasıyla benzeyecek ancak çizilmelere karşı daha dayanıklı olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
62421 kez okundu.
20 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16 Pro Max, iphone 16 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim