Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro Max, DxOMark kamera testinde dördüncü oldu

Merakla beklenen iPhone 16 Pro Max'in DxOMark kamera testi sonuçları yayınlandı. İşte 157 puan alarak listede 4. sıraya yerleşen iPhone 16 Pro Max'in test sonuçları:
iPhone 16 Pro Max, DxOMark kamera testinde dördüncü oldu Tam Boyutta Gör
Popüler kamera kıyaslama platformu DxOMark, iPhone 16 Pro Max'in kamera sonuçlarını yayınladı. 48 MP ana sensör, 48 MP ultra geniş sensör ve 12 MP telefoto sensöründen oluşan bir kamera kurulumuna sahip akıllı telefon, çeşitli ışık ve çekim koşullarında test edildi.

DxOMark kamera testinde iPhone 16 Pro Max, Huawei Pura 70 Ultra'yı geçemedi

iPhone 16 Pro Max, kamera testinden 157 puan alarak rakipleri Honor Magic 6 Pro, Google Pixel 9 Pro XL ve Huawei Pura 70 Ultra gibi cihazların gerisinde kalarak dördüncü sıraya yerleşti. Fotoğraf puanlarında lider olmasa da, özellikle iyi aydınlatılmış koşullarda etkileyici sonuçlar sunan cihaz, hızlı otomatik odaklama sistemi hızlı ve doğal renk sunumu ile başarılı sonuçlar elde etti.

iPhone 16 Pro Max, DxOMark kamera testinde dördüncü oldu Tam Boyutta Gör
Phone 16 Pro Max, akıllı telefonlar arasında video lideri statüsünü ise korumaya devam ediyor. Olağanüstü stabilizasyonu, düşük ışık performansı ve renk doğruluğu sayesinde genel video kalitesi açısından oldukça başarılı sonuçlar elde eden cihaz, yakınlaştırma yeteneklerinde de ortalama bir sonuç elde etti. Teste göre 2x'in ötesine yakınlaştırıldığında görüntü kalitesinde fark edilir bir düşüş görülen cihazın ayrıca ultra geniş sensörünün yüksek çözünürlüklü olmasına rağmen, ana sensörle aynı düzeyde ayrıntı sunmaması ise dikkat çekti.

Test sonuçlarında cihazın gece modu etkili olsa da bazı rakiplerine kıyasla daha fazla gürültü ve daha düşük detay sundu. Son olarak portre ve aksiyon çekimlerini önceliklendirenler için iPhone 16 Pro Max, hızlı otomatik odaklama ve doğru pozlama özellikleriyle de ön plana çıkmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim