Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri paylaşıldı

Eylül 2024 tarihli Apple etkinliği yaklaşırken, iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4'e ait tanıtım görüntüleri paylaşıldı. İşte beklenen yenilikler ve daha fazlası...
iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
iPhone 16 serisinin yaklaşmasıyla birlikte telefonlar hakkındaki sızıntılar hareketlenmiş durumda. Öyle ki yeni nesil iPhone 16 ve 16 Pro modellerinin 10 Eylül tarihli Apple etkinliğinde tanıtılacağı konuşuluyor. Şimdi bu bekleyiş sürerken, iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4'e ait tanıtım görüntüleri paylaşıldı. 

iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri

Bildiğiniz üzere daha önce iPhone 16 ve 16 Pro ailesine ait birçok görüntü paylaşılmış olsa da, bu görüntüler çoğunlukla sızıntıları temel alan CAD tasarımlarıyladı. iPhone 16 Pro Max'in bulunnduğu tanıtım görüntülerinde ise, iPhone 15'in tasarımına sadık kalacağını görüyoruz. En büyük fark, sağ alt çerçeveye özel bir "yakalama" düğmesinin eklenmesi olacak.

iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Başka bir görüntüde ise, telefonun ultra geniş açılı kamerasının, "ultra ince prizma yansıma teknolojisi"ne sahip 48MP ultra geniş açılı sensöre sahip olacağı belirtilmiş. A18 Pro'nun sinir ağı motoru tarafından desteklenen bu özelliğin görüntü kalitesini iyileştirmesi bekleniyor. Ayrıca Apple'ın Vision Pro için uzamsal video gibi özellikler de sunabilir.

iPhone 16 Pro için renk seçeneklerinin Siyah, Beyaz, Mavi ve Sarı olduğu söyleniyor. Tanıtımda ise Bronz seçeneğinden bahsedilmiyor, bu yüzden bunun Pro Max modeli için saklı olması muhtemel.

iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör
iPhone SE 4'e gelirsek, tanıtım materyali önemli bir tasarım yükseltmesini bizlere gösteriyor. Telefonun ön yüzünde iPhone 14'ü andıran 6,1 inç ekran bulunuyor. Ayrıca üst bölümde,  Face ID'yi barındıracak bir çentiğe yer verilmiş. Telefonun kamera tasarımı ise şu an için belirsiz. Daha önceki sızıntılar ise, tek arka kamera kurulumunu koruyabileceğini öne sürüyor.

Ancak en büyük sürpriz, iPhone 16 serisine güç vermesi beklenen aynı A18 Bionic işlemcinin kullanılması olabilir.Keza bu doğru çıkarsa, iPhone SE 4 uygun fiyata amiral gemisi seviyesinde performans sunacak. Sızıntı ise 599 dolar fiyat etiketine işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
167102 kez okundu.
17 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone SE 4 (2024), iPhone 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim