Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro Max yeni rengiyle kanlı canlı görüntülendi

Apple, yeni iPhone 16 serisini önümüzdeki hafta tanıtacak. Lansman öncesinde kutu açılış videosunda iPhone 16 Pro Max, Desert Titanium olarak geçen yeni rengiyle göründü.

Apple etkinliği başka bir deyişle iPhone 16 tanıtımı 9 Eylül’de gerçekleşecek. Lansmana sayılı günler kala iPhone 16 siyah rengiyle, iPhone 16 Pro Max Desert Titanium rengiyle kanlı canlı görüntülendi.

iPhone 16 Pro Max kutu açılımı videosunda telefonun bir süredir bahsedilen Çöl Titanyum rengini görüyoruz. iPhone 5s’in Altın renginin daha koyu tonu gibi görünüyor. Videoda belirli kamera özelliklerine kolay erişim için kullanılacağı söylenen Yakalama düğmesini de görüyoruz. Videoda kutu net bir şekilde görülse de telefonun ekranı gösterilmediğinden dummy modeller olabilir. Bu arada Desert Titanium renk seçeneğinin 16 Pro Max’e özel olabileceği söyleniyor.

Başka bir videoda siyah renkli iPhone 16’yı görüyoruz. Renk koyu siyah değil, daha çok mat yüzeyli metalik (koyu gri) gibi görünüyor. Renk dışında yeni dikey kamera düzeni dikkat çekiyor. Apple’ın bu düzeni uzamsal video kaydı (her iki kameradan aynı anda kayıt yapma) için tasarladığı konuşuluyor.

iPhone 16 & 16 Pro Max ne zaman tanıtılacak?

iPhone 16 serisi, geçen yıl olduğu gibi iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max olmak üzere dört modelden oluşuyor. Apple, yeni iPhone’ları 9 Eylül’de TSİ 20.00’de başlayacak etkinlikte tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
5 Kişi Okuyor (0 Üye, 5 Misafir) 2 Masaüstü 3 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
149540 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iPhone 16 Pro Max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim