Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro, yeni renk seçeneğiyle görüntülendi

Apple Eylül etkinliğine az bir süre kaldı. Beklenen lansman öncesinde iPhone 16'nın kamera tasarımını gösteren fotoğrafların ardından iPhone 16 Pro'nun renk seçenekleri ortaya çıktı.
iphone 16 pro max altın (gold) titanyum renk Tam Boyutta Gör
Apple’ın 10 Eylül’de iPhone 16 serisini (iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max) tanıtması bekleniyor. Lansman yaklaşıkta yeni iPhone’ların tasarım ve özelliklerine ilişkin paylaşımlar da arttı. Geçtiğimiz günlerde, iPhone 16’nın yeni dikey kamerasını gösteren fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Şimdi de iPhone 16 Pro/16 Pro Max’in renk seçeneklerini gördüğümüz maket model görüntüleri paylaşıldı.

iPhone 16 Pro Max rengi: Altın Titanyum

Apple’ın iPhone 16 Pro ile birlikte yeni altın titanyum rengi sunacağı söyleniyor. Gold Titanyum, Rose Gold tonundan farklı görünen bronz benzeri bir renk olacak. Mavi titanyumun yerini alacak olan bu renk dışında klasik siyah (daha koyu), gümüş ve gri renk seçeneği olacak. Apple, iPhone 15 serisinde altın renk seçeneği sunmadı ve doğal titanyum, çoğu kullanıcının favorisi oldu.

Apple’ın iPhone 16 Pro modellerinde paslanmaz çeliğe benzer ancak çizilmelere karşı daha dayanıklı olacak parlak kaplama kullanacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
69403 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16 Pro Max, iphone 16 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim