Anlık Bildirim

iPhone 17 serisi 120Hz ProMotion ekranlara sahip olabilir

Yeni söylentiye göre iPhone 17'nin tüm seride ProMotion desteği kazanabileceğini düşünülüyor ancak gelecekteki Pro modellerinin ekran altı Face ID özelliğine sahip olması beklenmiyor.
iPhone 17 serisi 120Hz ProMotion ekranlara sahip olabilir Tam Boyutta Gör
iPhone 16 lansmanının üzerinden kısa bir zaman geçti ancak gelecek yılki iPhone 17 serisi hakkında yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Display Supply Chain Consultants'tan uzman Ross Young verdiği demeçte standart iPhone 17 ve iPhone 17 Air olarak tanımlanan daha ince modelin her ikisinin de ProMotion özelliğine sahip olacağını söyledi.

Standart iPhone 16 ve iPhone 16 Plus'ta hala 60Hz ekranlar bulunuyor

Bu özellik her iki cihazın ekranının gerektiğinde daha akıcı kaydırma ve video içeriği için 120 Hz yenileme hızına kadar çıkabileceği anlamına geliyor. ProMotion ayrıca iPhone 17 ve iPhone 17 Air ekranlarının daha güç tasarruflu bir yenileme hızına düşürülmesine olanak tanıyacak.

Şu an iPhone 13 Pro ekranlarının güç tasarruflu yenileme hızı 10 Hz'e düşebilirken, iPhone 14 Pro'dan iPhone 16 Pro modellerine kadar 1 Hz'e kadar düşebiliyor. Bu da cihaz kilitliyken bile çeşitli Kilit Ekranı öğelerini gösteren her zaman açık bir ekrana olanak tanıyor. iPhone 17 ve iPhone 17 Air'in 10 Hz'e mi yoksa 1 Hz'e mi düşeceği ise henüz belli değil.

Tedarik zinciri uzmanı Young, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in sırasıyla 6,3 inç ve 6,9 ​​inçlik daha büyük ekranlara sahip olacağını ortaya koyan ilk kaynak olması da dahil olmak üzere gelecekteki Apple ürünlerinin ekranlarıyla ilgili bilgiler konusunda iyi bir geçmişe sahip. Apple'ın iPhone 17 serisini 2025 yılının Eylül ayında duyurması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
39 Kişi Okuyor (1 Üye, 38 Misafir) 3 Masaüstü 36 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1052 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 17, iPhone 17 Air ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim