Anlık Bildirim

iPhone 17 Slim modelinin özellikleri ortaya çıktı

Apple'ın 2025'te ultra ince tasarımıyla öne çıkaracağı iPhone 17 Slim'in daha fazla özelliği ortaya çıktı. Ultra ince iPhone 17, serideki en pahalı model olacak.
apple iphone 17 slim özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2025 iPhone modelleri arasında yer alacağı söylenen iPhone 17 Slim hakkında yeni detaylar paylaştı. Kuo’ya göre iPhone 17 Slim (belki de iPhone 17 Ultra), ultra ince tasarımından dolayı önemli tavizler verecek.

iPhone 17 Slim özellikleri (beklenen)

  • Ekran boyutu: 6.6 inç
  • Ekran çözünürlüğü: 2740 x 1260
  • İşlemci: Apple A19
  • Tek arka kamera
  • Dinamik Ada
  • Apple 5G işlemci

Kuo, iPhone 17 Slim'in mevcut iPhone’larla aynı dinamik çentik, 6.6 inç ekran, A19 Pro çip yerine standart A19 çip, tek arka kamera ve Apple tasarımı 5G işlemciyle ile donatılmasını bekliyor. Ayrıca telefonun titanyum-alüminyum çerçeveye sahip olacağını ancak iPhone 15 Pro modellerinde kullanılandan daha az titanyum yüzdesine sahip olacağını söylüyor.

Apple’ın gelecek yıl iPhone Plus modelini çıkarmayacağı da söyleniyor. Bu, iPhone 17 serisinin iPhone 17, iPhone 17 Slim, iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max’ten oluşacağı anlamına geliyor. Yeni cihaz tamamen yeni bir model olacak ve Apple, teknik özelliklerinden ziyade yeni tasarımı öne çıkararak pazarlayacak. Bu arada Plus modeli şu anda toplam yeni iPhone sevkiyatlarının yalnızca %5 - %10’unu oluşturuyor. Yani, standart, Pro ve Pro Max modellerine ilgi çok daha fazla.

iPhone 17 Slim fiyatı (beklenen)

A19 Pro işlemcinin olmaması, tek kamerası, iPhone 15 Pro Max'ten biraz daha küçük ekranı ve teknik özelliklerden çok tasarıma odaklanılmasıyla ultra ince model, en üst seviye iPhone 17 olamayacak gibi görünüyor. Buna rağmen tahmini 1299 dolarlık fiyat etiketiyle en pahalı iPhone 17 modeli olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim