Anlık Bildirim

iPhone'lar için iOS 17.5.2 güncellemesi geliyor

Gelecek iOS güncellemeleri hakkında önceden bilgi veren bir kişi, Apple'ın iOS 17.5.2 güncellemesini yayınlayacağını iddia etti. Peki, bu sürüm neleri getirecek?
apple iphone ios 17.5.2 güncellemesi geliyor Tam Boyutta Gör
Apple, 21F101 yapı numarasıyla gelecek olan iOS 17.5.2 güncellemesini yakın zamanda yayınlamaya hazırlanıyor. iOS 17.5.2 ile gelecek yenilikler hakkında henüz bir bilgi yok ancak güncellemenin yeni özelliklerden ziyade hata düzeltmelerine ve performans iyileştirmelerine odaklanacağı tahmin ediliyor.

Ufak güncelleme olacak

Apple, 13 Mayıs'ta AB’deki iPhone kullanıcıları için web tarayıcı üzerinden uygulama indirme, Apple News uygulamasına yönelik güncellemeler ve başka yeni özellikler içeren iOS 17.5’i yayınladı. Bir hafta sonra, veritabanından kaynaklanan bir sorun nedeniyle Fotoğraflar uygulamasında silinen fotoğrafların yeniden ortaya çıkmasına yönelik bir hata düzeltmesi için iOS 17.5.1 güncellemesini yayınladı.

Apple, şu anda iOS 17.6 ve iOS 18'in beta testini yapıyor. iOS 17.6’nın ikinci betası geçen hafta yayınlandı. iOS 18 beta 3 ise 8 Temmuz’da çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim