Anlık Bildirim

iPhone SE 4, en gelişmiş A18 çipiyle Apple Intelligence'ı çalıştırabilir

Apple'ın düşük maliyetli iPhone SE 4 modelinin seri üretimine önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Piyasaya 2025'te çıkması beklenen telefon, bekleyişe değecek gibi gözüküyor.
iPhone SE 4, Apple Intelligence'ı çalıştırabilir Tam Boyutta Gör
Apple'ın düşük maliyetli iPhone SE 4 modelinin seri üretimine önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Ancak cihazın lansmanı 2025'ten önce gerçekleşmeyecek. Son gelen bilgiler, bu bekleyişe değeceğini gösteriyor.

8 GB RAM ile gelebilir

Analist Mark Gurman'ın iddiasına göre iPhone SE 4, iOS 18.1 ile gelecek olan yapay zeka paketi Apple Intelligence'ı destekleyecek. Bilndiği gibi, tüm Apple Intelligence özelliklerini çalıştırmak için güçlü bir yonga seti, Neural Engine ve yeterli miktarda RAM gerekiyor. Bu da iPhone SE 4'ün A18 ile donatılabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, yapay zeka özelliklerini desteklemek için iPhone 16 modelleri gibi 8 GB RAM'e de sahip olabilir. Bunların dışında yeni SE 4 modelinde OLED ekran, Face ID ve USB-C bağlantısının yer alacağı biliniyor.

En son SE modelini 2022 yılında çıkaran Apple, görünüşe göre yeni SE 4 modelinde önemli iyileştirmelere giderek orta fiyat segmentinde iddialı olmayı hedefliyor. Tabi telefonun başarılı olabilmesi için fiyatlandırma büyük önem taşıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim