Anlık Bildirim

It filmlerinin Pennywise'ı yeni bir diziyle geri dönüyor

It filmlerinin Pennywise'ı geri dönüyor. Stephen King'in popüler romanıyla bağlantılı bir hikâye anlatacak olan Welcome to Derry dizisinde Pennywise'ı yine Bill Skarsgård canlandıracak.
It filmlerinin Pennywise'ı geri dönüyor Tam Boyutta Gör
Usta yazar Stephen King'in en popüler eserlerinden biri olan It, ilki 2017 yılında, ikincisi ise 2019 yılında çıkan iki parçalık bir uyarlamayla beyaz perdeye taşındı. Andy Muschietti'nin yönettiği bu filmler, özellikle de ilk film, beğeniyle karşılandı.

Film uyarlamalarının yakaladığı başarı sayesinde daha da popüler hâle gelen It serisini canlı tutmak isteyen Warner Bros., şimdi de bu evrende geçen bir dizi hazırlıyor. Welcome to Derry adını taşıyan bu dizi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte diziye dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Welcome to Derry Dizisinde de Pennywise'ı Bill Skarsgård Canlandıracak

Görünen o ki Welcome to Derry, 2010'larda çıkan film uyarlamalarıyla doğrudan bağlantılı olacak. Çünkü It serisinin kabusları süsleyen cani palyaçosu Pennywise'ı, filmlerde de bu karaktere hayata veren Bill Skarsgård canlandıracak.

MAX (eski adıyla HBO Max) platformunda izleyici ile buluşacak olan bu diziyi It filmlerini hazırlayan ekip hazırlıyor. Nitekim dizinin ilk dört bölümünü, It filmlerinin yönetmeni olan Andy Muschietti yönetecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Bill Skarsgård'a Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar.eşlik edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim