Anlık Bildirim

John Wick serisinin devamı olacak yeni dizi duyuruldu

John Wick serisine dayanan yeni bir dizi üzerinde prodüksiyona başlandığı öğrenildi. Dizi, John Wick: Under The High Table adını taşıyacak ve dördüncü bölümün hemen sonrasındaki olayları konu alacak.
John Wick serisinin devamı olacak yeni dizi duyuruldu Tam Boyutta Gör
John Wick evreni genişlemeye devam ediyor. John Wick: Under the High Table adlı bir dizinin geliştirilmekte olduğu ve Keanu Reeves ile yönetmen Chad Stahelski'nin yönetici yapımcılar olarak yer aldığı duyuruldu.

Yeni dizi dördüncü bölümün sonrasındaki olayları konu alıyor

Dizi, John Wick 4 olaylarından hemen sonrasını konu alacak. Reeves şu anda dizide rol almayacak ancak aktif bir şekilde yer alması beklentiler arasında. Dizinin özeti ise şu şekilde: John Wick, High Table (Yüksek Şura) suç örgütünü zor bir konumda bıraktı ve serinin sadık karakterlerinden bazıları eski dünya düzenine bağlı kalırken yeni karakterler kendilerine isim yapmaya çalışacak. 

Önceki çalışmaları arasında FX dizisi The Old Man de bulunan Robert Levine, yapımcılığını üstleniyor ve senaryoları yazıyor. Stahelski de pilot bölümü yönetmek üzere ekibe katılıyor. Ancak hangi tanıdık yüzleri göreceğimizi henüz bilmiyoruz. Hikayede eski ve yeni karakterlerin yer alacağı söyleniyor.

Stahelski ve ekibi, yönetmenin Lionsgate ile yaptığı anlaşma kapsamında diziyi geliştiriyor. Şu anda diziyi pazarlama aşamasında bu nedenle hangi kanalda veya platformda nihai olarak göreceğimize dair henüz bir haber bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim