Anlık Bildirim

Joker 2'nin yeni fragmanı yayınlandı

Heyecanla beklenen Joker 2'den yeni bir fragman yayınlandı. Joker: Folie À Deux adını taşıyan devam filminde, Joaquin Phoenix'in Joker'ına Lady Gaga'nın hayat verdiği Harley Quinn de katılıyor.
Joker 2'den yeni fragman Tam Boyutta Gör
Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de Joker 2 olacak. Joker: İkili Delilik (Joker: Folie À Deux) adını taşıyan devam filmi, 4 Ekim 2024'te vizyona girecek. Heyecanla beklenen film için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros. Discovery, bugün filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Yeni Joker filminde Joaquin Phoenix'in Joker'ına, Lady Gaga'nın hayat verdiği Harley Quinn de katılıyor. Folie À Deux görsel olarak ilk filmle oldukça benzer bir tona sahip olsa da bu kez önemli bir değişiklikle geliyor. Çünkü devam filminde çok sayıda müzikal sekans yer alacak. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlarda da filmin bu yanını görme şansı yakaladık.

Joker 2, Dünya Prömiyerini Venedik Film Festivali'nde Yapacak

İlk filmin de yönetmeni olan Todd Phillips'in imzasını taşıyan Joker: Folie À Deux'nun oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'ya Brendan Gleeson, Steve Coogan, Catherine Keener, Zazie Beetz gibi isimler eşlik ediyor.

2019 yılında vizyona giren ilk Joker filmi, 55 milyon dolarlık bütçesine karşın 1 milyar dolardan fazla hasılat yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu yüzden Joker 2'den de beklentiler oldukça yüksek. Ancak filmin müzikal türüne kayacak olmasının bu potansiyeli nasıl etkileyeceği merak konusu.

4 Ekim'de vizyona girecek olan Joker 2, dünya prömiyerini ise 28 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Venedik Film Festivali'nde yapacak. İlk Joker filmi de prömiyerini Venedik'te yapmış, burada aldığı olumlu yorumlar filmin gişedeki başarısına zemin hazırlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4837 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
joker, joker 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim