Anlık Bildirim

Katlanabilir Oppo Find N2 detaylanıyor: Temel özellikleri belli oldu

Oppo’nun yaklaşmakta olan katlanabilir telefonu Oppo Find N2 detaylanıyor. Find N modelinin halefi olacak yeni cihazın ekran ve yonga seti detayları açıklandı. 
Katlanabilir Oppo Find N2 temel özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon yarışında Samsung'un izlerini takip eden Oppo'nun yakında Find Flip ve Find N modelinin halefi olacak iki yeni cihaz tanıtması bekleniyor. Bugün, yaklaşan Oppo Find N2 hakkında bazı önemli detaylar gün yüzüne çıktı.

Katlanabilir Oppo Find N2 neler sunacak?

Yakın zamanlı sızıntılar, Oppo Find N2'nin 7,1 inç boyutlarında LTPO AMOLED ekran ile geleceğine işaret ediyordu. Paylaşılan yeni görüntüler ise PGU110 model numarasına sahip olan katlanabilir telefonun, 120Hz yenileme hızı ile donatılacağını onaylıyor. Buna ek olarak Snapdragon 8 Plus Gen 1 platformundan güç alacak Oppo Find N2, düşük ışıkta gelişmiş bir fotoğrafçılık deneyimi için Oppo imzalı MariSilicon X çipiyle gelecek. Ayrıca kamera tarafında Hasselblad iş birliğiyle de karşılaşabiliriz.

Oppo Find N2'nin kaputun altında 4,520 mAh pil, Android 13 tabanlı ColorOS 13 ve güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcı tarafından desteklenmesi bekleniyor. Yaklaşan akıllı telefon hakkında bilinmeyen tüm detayların önümüzdeki haftalarda resmiyete kavuşacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim