Anlık Bildirim

Kiremit çatılarla uyumlu, kiremit renkli güneş paneli satışa sunuldu

Avusturyalı güneş paneli üreticisi Sonnenkraft, kırmızı kiremitli çatılar ve tarihi binalarla uyumlu yeni "Terracotta" güneş panelini piyasaya sürdü.           
Kiremit çatılarla uyumlu güneş paneli satışa sunuldu Tam Boyutta Gör
Avusturyalı güneş paneli üreticisi Sonnenkraft, kırmızı kiremitli çatılar ve tarihi binalarla uyumlu yeni "Terracotta" güneş panelini piyasaya sürdü.

Paneller %20 verimliliğe sahip

400 Watt gücünde olan çift camlı güneş panelleri, kiremite çalan rengiyle kiremit bina çatılarıyla uyumlu bir görüntü oluşturuyor. Panellerde, %20 verimliliğe sahip, half-cut monokristal TopCon güneş hücreleri kullanılıyor. Her bir derece sıcaklık artışında %0,32 verim azalmasıyla yüksek sıcaklıklarda da verimli bir şekilde çalışabilen paneller, 15 yıl ürün garantisi ve 25 yıl performans garantisiyle geliyor.

Sonnenkraft'ın ifadesiyle "homojen bir kırmızı etki sağlayan renkli kapsülleme malzemesinden" yapılmış paneller, estetiğin ön plana çıktığı, özellikle tarihi yapılar için güzel bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Kaynakça https://electrek.co/2024/05/07/red-solar-panels-sonnencraft/ https://www.sonnenkraft.com/de/geschaeftskunden/unternehmen/neuigkeiten/news-detail/neues-powermodul-doppelglas-in-terracotta-rot.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim