Anlık Bildirim

LG, 27 inç 480 Hz oyuncu OLED ekranının seri üretimine başladı

LG Display oyun tutkunlarını heyecanlandıracak bir gelişmeyle karşımıza çıktı. Şirket 0.02 ms tepki süresi ve 480 Hz yenileme hızına sahip yeni nesil OLED panelinin seri üretimine başladığını duyurdu.
LG, 27 inç 480 Hz oyuncu OLED ekranının seri üretimine başladı Tam Boyutta Gör
LG Display, yeni nesil 27 inç OLED ekranının seri üretimine başladığını resmen duyurdu. Bu panel, gelecekte piyasaya sürülecek oyuncu monitörlerinin temelini oluşturacak. Yeni ekranın QHD (2560x1440) çözünürlük sunduğunu belirtelim.

Güney Koreli şirket tarafından yapılan basın açıklamasında OLED panelin 0.02 ms (GTG) tepki süresi ve 480 Hz ultra yüksek yenileme hızı öne çıkarıldı. Şu an piyasada bulunan OLED monitörlerin 0.03 ms'lik bir tepki süresine sahip olduğunu hatırlatalım.

Bu tür hızlı ekranlar özellikle Counter-Strike 2 gibi dinamik ve rekabetçi oyunları tercih eden oyuncular için büyük bir avantaj sağlıyor. LG, yeni panelde WRGB piksel yapısını optimize ederek metin okunabilirliğini artırmayı başardığını söylüyor.

LG, 27 inç 480 Hz oyuncu OLED ekranının seri üretimine başladı Tam Boyutta Gör

IFA 2024'te duyurular bekleniyor

Güney Koreli firma çerçeve genişliğini en aza indirerek ince çerçeveli bir tasarım yakalamış. Bunun da oyunculara daha da yüksek bir sürükleyicilik hissi sunduğu belirtiliyor. Görüntü kalitesini artıran META teknolojisini de es geçmeyelim.

META teknolojisi ekran parlaklığını artırırken aynı zamanda yansımaları azaltarak daha iyi bir görüntü kalitesi sağlıyor. Yeni OLED panele sahip ilk monitör modellerinin Eylül ayı başında IFA 2024'te duyurulması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim