Anlık Bildirim

M4 işlemcili Mac'ler için yeni tarih verildi: iPad mini 7 ile birlikte gelecek

Yeni bir rapor Apple'ın Ekim ayının sonlarında yeni M4 işlemcili Mac bilgisayarları duyuracağını, bazı modellerin de 1 Kasım Cuma günü piyasaya sürüleceğini söylüyor.
m4 macbook pro 1 kasım Tam Boyutta Gör
Apple’ın Ekim ayı içinde M4 işlemcili Mac’lerle birlikte iPad mini 7 modelini tanıtacağı bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Mark Gurman’a göre, Apple, düşük seviye 14 inç MacBook Pro’nun yeni M4 versiyonunu ve M4 Pro & M4 Max işlemcili üst seviye 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerini piyasaya sürecek.

M4 MacBook Pro ve iPad Mini 7, 1 Kasım'da çıkacak 

Apple’ın M4 MacBook Pro ile birlikte M4 ve M4 Pro çipli Mac mini ve iMac modeli de tanıtması bekleniyor. Böylece tüm Mac’ler bu yıl içinde M4 çipiyle güncellenmiş olacak.

Gurman, iPad mini 7’nin de Kasım ayı başında çıkış yapacağını iddia ediyor. Apple, en küçük iPad’ini en son 2021’de yenilemişti. iPad mini 6, tam ekran tasarım, A15 Bionic çip, ana sahne, 5G bağlantısı ve fazlasıyla gelmişti.

Apple'ın 2025’in ilk yarısında tanıtması beklenen yeni ürünler arasında M4 işlemcili 13 inç ve 15 inç MacBook Air modelleri, Apple Intelligence’lı yeni iPhone SE, yeni Magic Keyboard, yenilenmiş AirTag bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim