Anlık Bildirim

MacOS için ChatGPT artık abonelik gerektirmiyor

Apple'ın Spotlight aramasını, basit bir klavye kısayoluyla ekran görüntüleri alabilen, dosyaları analiz edebilen ve metni gözden geçirebilen Mac için ChatGPT ile değiştirebilirsiniz.
MacOS için ChatGPT artık abonelik gerektirmiyor Tam Boyutta Gör
Apple, 2024'ün sonlarına kadar Apple Intelligence veya ChatGPT'nin macOS Sequoia ile entegrasyonunu yayınlamayabilir. Ancak kullanıcılar yapay zekayı bugün itibarıyla Mac'lerine getirebilir. Mac için yeni ChatGPT uygulaması artık Plus abonelerinin ötesinde tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Mac için ChatGPT artık tüm kullanıcıların erişiminde

Kullanıcılar, Spotlight'ın değiştirilmesi anlamına gelen ChatGPT özelliğini kullanmak için CMD + Space klavye kısayolunu ayarlayabilir. Uygulama yalnızca M serisi işlemcilere sahip Mac'lerde, macOS Sonoma veya sonraki sürümleriyle çalışır. Windows sürümün ise 2024'ün sonlarında geleceği bildirildi.

Mac için ChatGPT, doğrudan bir sorguya yüklenebilecek ekran görüntüleri almak için basit araçlar sağlıyor. Aynı şey kullanıcı tarafından seçilen dosyalar, resimler veya metinler için de yapılabilir olacak. Uygulamayla yapılan görüşmeler arşivlenecek ve tekrar aranabilecek. OpenAI web sitesinden Mac için ChatGPT'yi hemen indirebilirsiniz.

Kaynakça https://appleinsider.com/articles/24/06/25/chatgpt-for-mac-now-available-for-everyone?utm_medium=rss https://www.engadget.com/chatgpt-for-macos-no-longer-requires-a-subscription-204959264.html?src=rss Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim