Anlık Bildirim

macOS 15 Sequoia ve iOS 18'in ikinci betası haftaya yayınlanacak: İşte gelecek özellikler

Apple'ın önümüzdeki hafta macOS Sequoia ve iOS 18 beta 2 sürümü yayınlanması bekleniyor. Etkinlikte tanıtılan iki kullanışlı yeni özellik bu betayla gelecek.    
macos sequoia & ios 18 beta 2 ile gelecek yeni özellikler Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 18’in ilk geliştirici beta sürümünü 10 Haziran’da WWDC etkinliğinin hemen ardından yayınladı. iOS 18 beta 2 sürümün ise önümüzdeki hafta 24 Haziran’da yayınlanması bekleniyor. Yeni iOS 18 ve macOS 15 beta sürümü ile iPhone Yansıtma ve SharePlay ekran paylaşımına gelen yeni özellikler sunulacak.

macOS 15 ve iOS 18 beta 2 ile gelecek yeni özellikler

WWDC 2024’te tanıtılan iPhone Mirroring özelliği, Mac kullanıcılarının iPhone’u uzaktan kontrol etmelerini sağlıyor. macOS Sequoia ile iPhone kilitli olsa bile kablosuz olarak telefondaki uygulamalara erişebiliyor ve Mac klavyesi, trackpad veya mouse ile kontrol sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca iPhone’a gelen tüm bildirimler Mac’inize de geliyor. iPhone Yansıtma özelliği, iPhone ile Mac arasında dosya, fotoğraf, video aktarımını da kolaylaştırıyor.

iOS 18 ve iPadOS18 ile SharePlay ekran paylaşımına iki yeni özellik eklendi. Artık iPhone ya da iPad’i yeni kullanmaya başlayan sevdiklerinize çizerek neyi nasıl yapacaklarını gösterebiliyorsunuz. Bazen çizerek anlatmak sonuç vermeyebiliyor; bu durumda arkadaşınızın ya da ailenizin cihazına uzaktan erişim için izin isteyip sorunu hızlıca çözebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim