Anlık Bildirim

Mafia: Definitive Edition önümüzdeki ay Xbox Game Pass'e gelebilir

Xbox Game Pass, tarihi boyunca kataloğuna büyük referansları olan oyunlar ekledi. Popüler Mafia oyunun yeniden yapımı çok yakında Xbox Game Pass abonelerine sunulabilir.
Mafia:Definitive Edition önümüzdeki ay Xbox Game Pass'e gelebilir Tam Boyutta Gör
Xbox Game Pass son günlerde kullanıcılarını Activision Blizzard'ın çekici oyunları ve uzun zamandır beklenen sürümleriyle etkilemeye devam ediyor. Görünüşe göre Microsoft oyun kataloğu için daha fazla sürpriz hazırlıyor.

Mafia: Definitive Edition yakında Xbox Game Pass'e geliyor

Yeni paylaşılan sızıntılara göre oyuncular yakında Xbox Game Pass abonelikleriyle popüler bir oyunun yeniden yapımının keyfini çıkarabilecekler. Mafia: Definitive Edition'ın bu ay içerisinde Xbox Game Pass'e eklenmesi bekleniyor.

Kaynak, oyunun Ağustos ayında piyasaya sürüleceğini doğruladı ancak Xbox Game Pass'te ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda kesin bir tarih açıklamadı. Mafia: Definitive Edition , 2002'de piyasaya sürülen serinin ilk oyununun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak.

Yeni sürümde Hangar 13 ve 2K Games, yeniden tasarlanmış karakter modelleri ve ortamlarla grafiksel bir güncelleme yaptı. Ayrıca oyun deneyimini yeni bir seviyeye taşımak için yeniden düzenlenmiş bir müzik parçası ve diğer ince ayarlar üzerinde çalıştıkları iddia edildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim