Anlık Bildirim

Marvel Rivals’ın beta testi için tarih verildi

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Marvel Rivals, yakında beta testi ile oyuncularla buluşacak. Marvel evreninden birçok karakter ile dikkat çeken yapımın merakla beklenen beta testi için tarih verildi.
Marvel Rivals Tam Boyutta Gör
Overwatch ve Valorant gibi kahraman bazlı nişancı oyunların arasına bir yenisi daha ekleniyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Marvel Rivals’ın kapalı beta testi için tarih verildi. Peki oyuncular, yapıma ne zaman erişim sağlayabilecek?

Marvel Rivals’ın kapalı beta testi 23 Temmuz’da başlıyor

Marvel Games ve NetEase Games, merakla beklenen Marvel Rivals için önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Bu duyuruya göre merakla beklenen yapımın kapalı beta testi, San Diego Comic-Con sırasında kullanıma açılacak. Ayrıca Comic-Con katılımcıları da yapımı etkinlik sırasında deneyimleyebilecek.

Marvel Rivals ekran görüntüsü Tam Boyutta Gör
Comic-Con’a katılamayan oyuncular ise eğer seçilirlerse; Steam, Playstation 5 ve Xbox Series platformları üzerinden Marvel Rivals’ın beta testine katılabilecek. Ayrıca beta testi süresince yapım, çapraz platform desteği de sunacak, böylece oyuncular Xbox, Playstation ve PC oyuncuları ile rahatça eşleşebilecek. Oyunun beta testi, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen alpha testinde bulunan içeriklerin yanı sıra Tokyo 2099: Spider-Islands adlı yeni bir haritaya ev sahipliği yapacak. 23 Temmuz’da kullanıma sunulacak olan kapalı beta, 5 Ağustos’ta erişime kapatılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim