Anlık Bildirim

Deadpool ve Marvel Sinematik Evreni sonunda birleşti: Deadpool'dan yeni bir video paylaşıldı

Disney'in Fox'u satın almasının ardından hakları Disney'e geçen Deadpool karakteri için Marvel Sinematik Evreni ile birleşti ilk video paylaşıldı. Korg ve Deadpool yan yana.

MCU'ya dahil olan Deadpool'dan ilk video geldi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi X-Men ve Fantastik Dörtlü'nün film hakları Fox'taydı ancak geçtiğimiz yıllarda Disney, Fox'u satın alarak bu karakterlerin film haklarını da satın almış oldu. Bu satın alımın ardından Deadpool karakteri hariç tüm karakterler için yeniden oyuncu seçileceği açıklanmıştı. Deadpool bir hayli sevilen bir karakter olduğu için ve Ryan Reynolds ile bir bağları olduğu için yeni bir oyuncu seçilmeyecekti. Şimdi de MCU'daki Deadpool'dan ilk video geldi.

Bu yeni paylaşılan videoda Deadpool'u, Thor: Ragnarok filminden tanınan Taika Waititi'nin seslendirdiği Korg karakteri ile birlikte görüyoruz. İkili Ryan Reynolds'ın yeni filmi olan Free Guy'ın fragmanını yorumluyor. Deadpool gibi bir karakterin yanına Korg'un en yakışacak isim olduğunu da söyleyebiliriz.

Deadpool 3 için de geçtiğimiz aylarda çalışmalar başlamıştı. Filmi Disney yapacak ve söylediklerine göre +18 yaş sınırına sahip olan bir film olarak gelecek. Ne yazık ki üçüncü film ile ilgili başka bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu başarılı karakterin değiştirilmeden evrene eklenmesi güzel bir haber. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Deadpool - Korg Videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim